Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOSCH WTWH762BY

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH WTWH762BY


Tiché a rýchle sušenie so sušičkou BOSCH WTWH762BY 

Chýba vám v domácnosti dostatočne veľký priestor na sušenie bielizne? Spôsobuje vám sušenie bielizne v byte vysokú vlhkosť vzduchu, s ktorou zvyčajne prichádza nepríjemný domáci votrelec zvaný pleseň? Potom je vašou možnosťou zaobstarať si kvalitnú sušičku bielizne BOSCH WTWH762BY v tradičnom bielom vyhotovení za výhodnú cenu, s kapacitou náplne bielizne až 9 kg, ktorá patrí do energetickej triedy A++. Hlučnosť kondenzačnej sušičky bielizne sa pohybuje na hranici 64 dB, takže svojím chodom takmer neruší vašu domácnosť ani domácnosti susedov. Zo 14 voliteľných programov sušičky BOSCH stačí vybrať ten správny a prípadné žehlenie bielizne sa pre vás stane hračkou.



Kľúčové benefity sušičky bielizne BOSCH WTWH762BY

  • Automatické čistenie kondenzátora zaručuje vysokú účinnosť sušenia spoločne so stále nízkou spotrebou energie v triede A++
  • AutoDry: šetrne vysuší bielizeň presne podľa požadovaného stupňa sušenia
  • AntiVibration Design: mimoriadne stabilná a obzvlášť tichá vďaka špeciálnej ochrane proti vibráciám
  • Sušička bielizne WTWH762B je priateľská ku klíme s chladiacim médiom (R290), ktoré je najšetrnejšie k životnému prostrediu
  • DirectSelect Display: výnimočne pohodlné ovládanie s dotykovým displejom a otočným voličom pre jednoduchý výber programu


  • Čistenie kondenzátora? So sušičkou BOSCH WTWH762BY to už nebude vaša starosť

    Bez pravidelného čistenia kondenzátora dochádza po čase k zníženiu účinnosti sušenia, zatiaľ čo spotreba energie narastá. Sušička BOSCH WTWH762BY má samočistiaci kondenzátor SelfCleaning Condenser, ktorý robí za vás túto prácu automaticky a tým udržuje konštantný efektívny chod po celú dobu životnosti spotrebiča.



    Sušička BOSCH WTWH762BY je ohľaduplná k vašej bielizni

    Vďaka jedinečnému dizajnu bubna v sušičke BOSCH WTWH762BY je funkcia šetrného sušenia SensitiveDrying System k vašej bielizni výrazne ohľaduplnejšia. Špeciálne tvarované unášače bielizeň počas sušenia jemne šuchoria a znižujú množstvo záhybov. Bielizeň tak bude po vytiahnutí zo sušičky BOSCH WTWH762BY mäkká a príjemná k vašej pokožke a vy sa budete tešiť z obľúbených kúskov svojho šatníka oveľa dlhšiu dobu.




    Vedeli ste, že…

    Sušičky BOSCH majú senzory, ktoré neustále merajú teplotu a zostatkovú vlhkosť. Vďaka tomu bielizeň vysušia presne tak, ako potrebujete. Navyše ju chránia pred príliš vysokými teplotami, presušením a zrazením.


    Viac stability, menej hluku a vibrácií

    Nový dizajn bočných stien sušičky BOSCH WTWH762BY je nielen veľmi pútavý, ale tento systém tiež poskytuje viac stability a obmedzuje vibrácie. Posilnená izolácia reguluje aj hladinu hluku, vďaka čomu je sušička BOSCH WTWH762BY naozaj tichá.



    BOSCH WTWH762BY ponúka jednoduché a prehľadné ovládanie

    Spoločnosť BOSCH si zakladá na tom, že čím dokonalejšia technológia, tým jednoduchšie má byť jej používanie. Takže namiesto hľadania nespočetných skrytých funkcií vám sušička bielizne BOSCH WTWH762BY ponúkne geniálne jednoduché nastavenie. Akýkoľvek program si jednoducho vyberiete pomocou otočného voliča. Všetky potrebné informácie sú ihneď zobrazené na veľkom prehľadnom displeji sušičky BOSCH WTWH762BY.



    Sušička bielizne BOSCH WTWH762BY zbaví vašu bielizeň alergénov

    AlergiePlus je program špeciálne vyvinutý pre potreby alergikov a ľudí s citlivou pokožkou. Vyššia teplota pomáha redukovať alergény v oblečení i posteľnej bielizni. Sušička BOSCH WTWH762BY tak bude dbať o zdravie vás a vašich blízkych.



    Sušička BOSCH WTWH762BY si poradí so sušením citlivých a špeciálnych textílií

    Sušička bielizne BOSCH WTWH762BY ponúka špeciálne sušiace programy napríklad na vlnu, perie, športové a fitness oblečenie. Vy si tak môžete byť istí, že aj o vaše jemné oblečenie bude v sušičke BOSCH WTWH762BY postarané s potrebnou starostlivosťou.


    Sušička BOSCH WTWH762BY disponuje rýchlymi programami, keď sa ponáhľate

    Nemáte čas? So sušičkou BOSCH WTWH762BY môžete využiť program Rýchle usušenie počas 40 minút, vhodný pre malé množstvo syntetického oblečenia a tenkých tkanín. Sušička bielizne BOSCH WTWH762BY má vysoko presný systém kontroly teploty a sledovania stavu stupňa vlhkosti oblečenia v reálnom čase. Vaše oblečenie si tak môžete obliecť ihneď po skončení sušenia v sušičke BOSCH WTWH762BY.



    So sušičkou BOSCH WTWH762BY budete mať doma viac miesta – sušiak už nebude potrebný

    Sušička BOSCH WTWH762BY vám uľahčí život a ušetrí miesto v domácnosti. Sušiak už nebudete potrebovať. Váš život bude so sušičkou BOSCH ľahší a vaše bielizeň mäkšia, príjemnejšia a menej pokrčená.


    Parametre a špecifikácia

    Pripojenie a kompatibilita

    Pripojenie WiFi
    Kompatibilita Home Connect

    Energetické parametre sušičky

    Kapacita sušičky 9 kg
    Účinnosť A
    Hlučnosť 64 dB
    Spotreba energie 1,97 kWh
    Odhadovaná ročná spotreba energie 243 kWh/annum

    Vlastnosti

    Typ modelu Samostatne stojací model

    Rozmery sušičky

    Hĺbka 59,9 cm
    Šírka 59,7 cm
    Výška 84,2 cm
    Hmotnosť 48,48 kg

    Funkcie

    Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Samočistiaci kondenzátor, Odložený štart, Tepelné čerpadlo, Displej, Rýchly program, Vnútorné osvetlenie, Detská poistka
    Súprava na pripojenie k odpadu Áno
    Kód:  BOSU021
    Produktové číslo:  WTWH762BY
    Odkazy: Stránky výrobcu

    Na vašom súkromí nám záleží

    My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

    Viac informácií
    Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
    P-DC1-WEB08