Obnoviť stránku

Bosch WTW85460BY

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch WTW85460BY


Nestíha vám bielizeň schnúť na šnúre? Sušička Bosch WTW85460BY rýchlo a úsporne zvládne všetku prácu za vás.Do veľkého bubna s objemom 112 litrov pohodlne naskladáte až 8 kg bielizne. Samotné sušenie potom prebieha za príjemnej prevádzkovej hlasitosti 65 dB. Na cyklus sušenia môžete ľahko dohliadať vďaka vnútornému LED osvetleniu. Sušička navyše patrí do energetickej triedy A ++, čo znamená, že spotrebuje len minimum elektriny.


Bosch WTW85460B - Nemecká technológia

Nemecká technológia

Či už preferujete rýchlosť alebo úsporu energie, kvalitná nemecká technológia vám umožní si prispôsobiť prania vašim predstavám.

Bosch WTW85460B - EcoSilence Drive kompresor

Kompresor EcoSilence Drive

Extrémne efektívny a tichý kompresor si obľúbite nielen vďaka jeho výkonnosti, ale aj dlhej životnosti.

Bosch WTW85460B - AntiVIbration

AntiVibration Design

Kruhovitá štruktúra bočných panelov zaisťuje väčšiu stabilitu a znižuje vibrácie spôsobené otáčaním bubna. Okrem toho dodatočná izolácia tiež znižuje hluk.


Bosch WTW85460B - samočistiaci kondenzátor

Samočistiaci kondenzátor

Bez pravidelného čistenia kondenzátora dochádza k zníženiu účinnosti sušenia, pričom spotreba energie narastá. Bezúdržbový kondenzátor s funkciou SelfCleaning robí za vás túto prácu automaticky sám. Tým zachováva kvalitu vašej bielizne, šetrí váš čas a je aj šetrný k životnému prostrediu.

Bosch WTW85460B - Šetrné sušenie SensitiveDrying

Šetrné sušenie SensitiveDrying

Nerezový bubon sušičky má unikátny povrch, ktorý umožňuje prístup teplého vzduchu zo všetkých strán. Spolu s asymetricky zakrivenými unášačmi s mäkkým povrchom bubon zabezpečuje bielizni tú najjemnejšiu starostlivosť.

Bosch WTW85460B - Pečať kvality ECARF

Pečať kvality ECARF

Trpíte na citlivú pokožku? Pečať kvality ECARF zaručuje, že bielizeň, ktorá prejde sušičkou, bude aj naďalej k vašej pokožke šetrná.


Bosch WTW85460B - systém AutoDry

Systém AutoDry

Chytré senzory neustále merajú teplotu a zostatkovú vlhkosť v bielizni. Chcete ho po sušení žehliť? Alebo rovno vyskladať do skrine? Vďaka systému AutoDry bude bielizeň usušené presne, ako si prajete.

Bosch WTW85460B - ActiveAir

Technológia ActiveAir

Jedna z najúspornejších vychytávok sušičky spočíva v tom, že vzduch ohrieva pomocou tepelného čerpadla, ktoré účinne využíva prítomné teplo. Tradičné kondenzačné sušenie sa s Technológiou ActiveAir nemôže merať.

Bosch WTW85460B - našuchorenia

Našuchorenie

Ak chcete mať bielizeň ako novú, využite funkciu našuchorenia, ktorá sa aktivuje po sušení. Cyklus trvá až dve hodiny, avšak môžete ho kedykoľvek prerušiť a bielizeň vybrať.


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 65 dB
Spotreba energie 1,8 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 232 kWh/annum

Rozmery sušičky

Hĺbka
Šírka 59,8 cm
Výška 84,2 cm
Hmotnosť 50 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Samočistiaci kondenzátor, Odložený štart, Displej, Rýchly program, Vnútorné osvetlenie, Detská poistka
Kód:  FAP3600g
Produktové číslo:  WTW85460BY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12