Obnoviť stránku

BOSCH WTR85V90BY

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH WTR85V90BY



5 dôvodov na kúpu sušičky BOSCH WTR85V90BY

  • Trieda spotreby energie A++
  • Systém šetrného sušenia SensitiveDrying kombinuje prúdy teplého vzduchu a jemnú štruktúru bubna
  • Vďaka nízkej hlučnosti 65 dB vás nebude sušička počas prevádzky rušiť
  • EasyClean filter uľahčí čistenie filtra kondenzátora
  • Senzorová technológia AutoDry ochráni bielizeň pred presušením a vysokými teplotami


Sušička bielizne maximálne šetrná k vašej bielizni

Sušička bielizne BOSCH WTR85V90BY využíva systém šetrného sušenia SensitiveDrying, vďaka čomu bude o vašu bielizeň dokonale postarané. Jedinečný dizajn bubna disponuje špeciálne tvarovanými unášačmi, ktoré bielizeň počas sušenia jemne našuchoria a efektívne znižujú množstvo záhybov. Výsledkom je úžasne mäkká bielizeň príjemná k vašej pokožke.

Antivibračný dizajn bočných stien

Sušičky BOSCH disponujú inovatívnym dizajnom bočných stien, ktoré poskytuje vylepšenú stabilitu a obmedzujú vibrácie počas sušiaceho cyklu. Vďaka zosilnenej izolácii je tiež efektívne znížená hlučnosť spotrebiča, ktorá nepresahuje hodnotu 65 dB.

Jednoduché a prehľadné ovládanie sušičky BOSCH WTR85V90BY 

Ovládanie sušičky nikdy nebolo jednoduchšie a intuitívnejšie. Požadovaný program jednoducho vyberiete pomocou otočného voliča a všetky potrebné informácie sú ihneď zobrazené na veľkom prehľadnom displeji. Vďaka tomu budete mať všetko pod kontrolou.


Vedeli ste, že ...

Sušičky Bosch sú vybavené inteligentnými senzormi, ktoré neustále merajú teplotu a zostatkovú vlhkosť. Vďaka tomu usušia bielizeň presne tak, ako potrebujete. Navyše ju chránia pred príliš vysokými teplotami, presušením a zrazením.


Špeciálne programy na šetrné sušenie citlivých textílií

Na výber budete mať bohatú ponuku programov vrátane špeciálnych cyklov, ktoré si poradia napr. so šetrným sušením vlny, peria, outdoorového či fitness.

Rýchle sušenie Super 40'

Ak sa ponáhľate, tak zaiste uvítate funkciu na rýchle usušenie malého množstva bielizne už za 40 minút. Program je ideálny na sušenie syntetického oblečenia a tenkých tkanín s využitím vysoko presného systému kontroly teploty a sledovania stavu stupňa vlhkosti bielizne v reálnom čase.

Viac miesta pre vašu pohodu

So sušičkou BOSCH WTR85V90BY už nebudete potrebovať sušiak, vďaka čomu ušetríte miesto v domácnosti a tiež námahu, ktorú by ste vynaložili neustálym vešaním bielizne. Užite si dokonale mäkkú a hygienicky čistú bielizeň bez pokrčenia.


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 65 dB
Spotreba energie 1,87 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 235 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 59,9 cm
Šírka 59,8 cm
Výška 84,2 cm
Hmotnosť 49,36 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Odložený štart, Displej, Rýchly program, Systém proti krčeniu bielizne, Detská poistka
Technológie sušičky Perfect Dry
Súprava na pripojenie k odpadu Áno

Farba sušičky

Farba Biela
Kód:  BOSU019
Produktové číslo:  WTR85V90BY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13