Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOSCH WTR85V10BY

4,7 18 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH WTR85V10BY

Praktický domáci pomocník perfektne usuší pre vašu úplnú spokojnosť až 8 kg bielizne. Kondenzačná sušička s tepelným čerpadlom Bosch WTR85V10BY predstavuje úsporný a tichý produkt s priestranným bubnom z nehrdzavejúcej ocele so špeciálnym povrchom, ktorý spolu so senzorickým systémom AutoDry a systémom sušenia SensitiveDrying zaručí naozaj bezpečné sušenie. AutoDry systém využíva senzor vlhkosti, aby bola bielizeň usušená priamo na základe vášho nastavenia a systém SensitiveDrying vašu bielizeň jemne našuchorí vďaka mierne teplému vzduchu zo všetkých strán.

Kľúčové benefity sušičky bielizne Bosch WTR85V10BY

  • Trieda spotreby energie A++
  • Systém ohľaduplného sušenia – SensitiveDrying kombinuje prúdy teplého vzduchu a jemnú štruktúru bubna pre suché oblečenie
  • Hlučnosť 65 dB: príjemne tiché sušenie
  • EasyClean filter: jednoduché čistenie filtra kondenzátora
  • Senzorová technológia AutoDry chráni bielizeň pred presušením a vysokými teplotami

Ohľaduplné sušenie vďaka senzorom

Sušička bielizne Bosch WTR85V10BY disponuje senzormi, ktoré monitorujú teplotu a úroveň zvyškovej vlhkosti. Jedine tak dokáže zabezpečiť optimálny výsledok sušenia vašej bielizne. Tieto senzory navyše chránia oblečenie pred zrazením, príliš vysokými teplotami a presušením.

Vedeli ste, že...

Sušičky Bosch majú senzory, ktoré neustále merajú teplotu a zostatkovú vlhkosť. Vďaka tomu bielizeň usušia presne tak, ako potrebujete. Navyše ju chránia pred príliš vysokými teplotami, presušením a zrazením.

Špeciálny AntiVibration Design

Sušička bielizne Bosch WTR85V10BY disponuje novým dizajnom bočných stien, ktoré napomáhajú k redukcii vibrácií a zlepšujú celkovú stabilitu sušičky. Taktiež bola zdokonalená izolácia, takže aj hladina hluku sušičky Bosch WTR85V10BY je teraz nižšia.

Intuitívne ovládanie

Používateľský komfort je pre firmu Bosch dôležitý, a preto osadila sušičku WTR85V10BY praktickým otočným voličom, vďaka ktorému v okamihu nájdete tú pravú funkciu alebo program a môžete začať sušiť vašu bielizeň. Všetky informácie sa vám okamžite zobrazia na dostatočne veľkom a prehľadnom displeji. So sušičkou Bosch WTR85V10BY budete mať všetko pod kontrolou.

Bosch WTR85V10BY suší aj citlivé textílie

Pre mnoho sušičiek sú citlivé veci ako vlna, perie, športové a fitnesové oblečenie tabu. To ale pre sušičku Bosch WTR85V10BY problém nie je. Sušička bielizne si s vaším oblečením poradí s náležitou starostlivosťou.

Rýchly program

Potrebujete čoskoro odísť a chcete mať oblečenie suché? V tom prípade vám príde vhod rýchle sušenie za 40 minút. To je úplne ideálne, ak chcete v sušičke Bosch WTR85V10BY usušiť menšie množstvo syntetického oblečenia a tenkých tkanín. Sušička bielizne je taká účinná, že oblečenie si po skončení cyklu môžete ihneď obliecť.

Viac miesta pre život

Sušička bielizne Bosch WTR85V10BY sa stane skvelou investíciou, pretože vám podstatne uľahčí život a ušetrí veľa miesta v domácnosti. Už nebudete musieť chodiť napríklad na balkón a vešať bielizeň na šnúry alebo rozkladať veľké sušiaky, ktoré zaberajú veľa miesta. So sušičkou si doprajete komfort a mäkkú, príjemnejšiu bielizeň.


Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 8 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 65 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 235 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 64 cm
Šírka 60 cm
Výška 84 cm
Hmotnosť 46,7 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Odložený štart, Displej, Rýchly program, Systém proti krčeniu bielizne, Detská poistka
Súprava na pripojenie k odpadu Nie

Farba sušičky

Farba Biela
Kód:  BOSU010
Produktové číslo:  WTR85V10BY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02