Obnoviť stránku

BOSCH WTH83000BY

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH WTH83000BY


Nestíha vám prádlo schnúť na šnúre? Sušička Bosch WTH83000BY rýchlo a úsporne zvládne všetku prácu za vás. Do veľkého bubna s objemom 112 litrov pohodlne naskladáte až 7 kg bielizne. Samotné sušenie potom prebieha v príjemnej prevádzkovej hlasitosti 65 dB. Priebeh sušiaceho cyklu môžete sledovať s pomocou LED displeja. Sušička Bosch WTH83000BY navyše patrí do energetickej triedy A+, čo znamená, že spotrebuje len minimum elektriny.


Bosch WTH83000BY - Německá technologie
 

Nemecká technológia

Či už preferujete rýchlosť alebo úsporu energie, kvalitná nemecká technológia vám umožní prispôsobiť si sušenie vašim predstavám.

Bosch WTH83000BY - EcoSilence Drive kompresor
 

Kompresor EcoSilence Drive

Extrémne efektívny a tichý kompresor si obľúbite nielen vďaka jeho výkonnosti, ale aj dlhej životnosti.

Bosch WTH83000BY - AntiVibration
 

AntiVibration Design

Kruhovitá štruktúra bočných panelov zaisťuje väčšiu stabilitu sušičky Bosch WTH83000BY a znižuje vibrácie spôsobené otáčaním bubna. Okrem toho dodatočná izolácia tiež znižuje hluk.


Bosch WTH83000BY - EasyClean filtr
 

EasyClean filter

Pomocou tejto funkcie je čistenie filtra pri kondenzátore o poznanie ľahšie. Že je potrebné vyčistiť ho, spoznáte podľa dobre viditeľného indikátora.

Bosch WTH83000BY - SensitiveDrying
 

Šetrné sušenie SensitiveDrying

Antikrový bubon sušičky prádla má unikátny povrch, ktorý umožňuje prístup teplého vzduchu zo všetkých strán. Spolu s asymetricky zakrivenými unášačmi s mäkkým povrchom, bubon zaisťuje bielizni tú najjemnejšiu starostlivosť.

Bosch WTH83000BY - ECARF
 

Pečať kvality ECARF

Trpíte na citlivú pokožku? Pečať kvality ECARF zaručuje, že bielizeň, ktoré prejde sušičkou Bosch, bude aj naďalej k vašej pokožke šetrná.


Bosch WTH83000BY - AutoDry
 

Systém AutoDry

Inteligentné senzory neustále merajú teplotu a zostatkovú vlhkosť v bielizni. Chcete ju po sušení žehliť? Alebo rovno poskladať do skrine? Vďaka systému AutoDry bude bielizeň usušená presne, ako si želáte.

Bosch WTH83000BY - ActiveAir
 

Technológia ActiveAir

Jedna z najúspornejších vychytávok sušičky prádla BOSCH WTH83000BY spočíva v tom, že vzduch ohrieva pomocou tepelného čerpadla, ktoré účinne využíva prítomné teplo. Tradičné kondenzačné sušenie sa s Technológiou ActiveAir nemôže porovnať.

Bosch WTH83000BY - Načechrávání
 

Natriasanie

Ak chcete mať bielizeň ako novú, využite funkciu natriasania, ktorá sa aktivuje po sušení. Cyklus trvá až dve hodiny, ale môžete ho kedykoľvek prerušiť a bielizeň vybrať.

 

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 7 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 65 dB
Spotreba energie 1,91 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 233 kWh/annum

Rozmery sušičky

Hĺbka 59,9 cm
Šírka 59,8 cm
Výška 84,2 cm
Hmotnosť 47 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Odložený štart, Rýchly program, Detská poistka
Kód:  FAP1603n
Produktové číslo:  WTH83000BY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17