Obnoviť stránku

BOSCH WQB246D0CS Séria 8

Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
1 049 €

BOSCH WQB246D0CS Séria 8

Máte problém s plesňou v byte kvôli vysokej vlhkosti spôsobenej sušením bielizne? Pre takéto prípady je výber voľne stojacej sušičky na bielizeň Bosch rozhodnutie, ktoré sa oplatí. Je to sušička kondenzačná. V súčasnej dobe je kondenzačná sušička najobľúbenejším typom. Jej výhodou je, že nie je nutné vykonávať žiadne stavebné práce alebo zložité inštalácie. Súčasťou sušičky je nádoba na kondenzát, ktorá zhromažďuje a uchováva vodu vzniknutú kondenzáciou vlhkosti z bielizne. Navyše ponúka možnosť pripojiť odpadovú hadicu priamo k odpadu, vďaka tomu odpadá potreba pravidelného vyprázdňovania nádoby na kondenzát. Sušička BOSCH WQB246D0CS Séria 8 si vás získa svojimi funkciami, ako je napríklad napojenie na odpad, samočistiaci kondenzátor, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, rýchly program, vnútorné osvetlenie, systém proti krčeniu bielizne, detská poistka, ovládanie mobilom a zvukový signál ukončenia programu. Z ponúkaných technológií určite oceníte sensitivedrying. Smart sušička bielizne ponúka možnosť prepojenia so smartfónom či tabletom, a tak ju môžete ovládať na diaľku. Rozmery sušičky na bielizeň Bosch sú 84,2 × 59,8 × 61,3 cm (v × š × h). Má hmotnosť 54,7 kg.

Sušička prádla BOSCH WQB246D0CS Séria 8 ...
Sušička prádla BOSCH WQB246D0CS Séria 8 ...

Hlavné vlastnosti sušičky BOSCH WQB246D0CS Séria 8

  • Voľne stojaca sušička šetrí váš čas aj námahu súčasne
  • Je to sušička kondenzačná s tepelným čerpadlom
  • Jej súčasťou je nádoba na kondenzát
  • Vnútorný priestor sušičky obsiahne až 9 kg bielizne na sušenie
  • Hlučnosť zariadenia je 58 dB
  • Vďaka WiFi ju pripojíte k Home Connect a Amazon Alexa
  • Funkcia odloženého štartu umožní využívať lacnejší nočný prúd
  • Informácie o momentálnej činnosti alebo nastavení vám poskytne vstavaný displej
  • Rýchly program usuší bielizeň v čo najkratšom čase
  • Sušička je vybavená vnútorným osvetlením na dokonalý prehľad o jej obsahu
  • Sušenie pri nízkej teplote pomôže vyhladiť záhyby a minimalizovať pokrčenie tkanín
  • Celkom určite oceníte samočistiacu funkciu kondenzátora
  • Napojenie na odpad: áno

Ohromia vás užitočné funkcie sušičky bielizne BOSCH WQB246D0CS Séria 8

Vďaka sušičke Bosch sa môžete vyhnúť problémom so špinavými kusmi bielizne, ktoré by mohli byť výsledkom sušenia vonku. Vnútorné osvetlenie sušičky bielizne vám umožní ľahko zistiť, čo sa v nej nachádza, a čo vám pomôže vybrať všetky veci bez zabudnutia nejakej časti. Bezpečnostná funkcia detskej poistky zabraňuje malým deťom v ovládaní zariadenia. Sušička je vybavená akustickou signalizáciou. Tento užitočný prvok vám dá vedieť, kedy je program dokončený. Zabudovaný displej umiestnený na prednej strane vás bude informovať o momentálnej činnosti alebo nastavení.

Sušička prádla BOSCH WQB246D0CS Séria 8 ...
Sušička prádla BOSCH WQB246D0CS Séria 8 ...

Dajte zelenú úspore energie so sušičkou BOSCH WQB246D0CS Séria 8

Zelená energia je prioritou – naše sušičky spotrebúvajú minimum elektriny. Sušička je vybavená modernou technológiou, ktorá umožňuje automatické čistenie kondenzátora počas sušenia, táto funkcia eliminuje potrebu pravidelnej údržby a šetrí energiu. Funkcia odloženého štartu vám umožní naplánovať sušenie bielizne na neskoršiu dobu, čo využijete napríklad z dôvodu cenovo výhodnejšieho nočného prúdu. Možnosť naprogramovať sušičku na dobu nižšej ceny elektriny vám umožní ušetriť na nákladoch na energie. Sušička bielizne BOSCH WQB246D0CS Séria 8 má k dispozícii tepelné čerpadlo, ktoré umožňuje využitie tepelnej energie získanej pri sušení, čo umožňuje efektívne využitie tepla a zníženie straty energie.

Nastavte program podľa špecifikácie tkaniny

Sušička bielizne Bosch pomáha udržovať kvalitu a dokonalý vzhľad vašej bielizne tým, že odstraňuje drobné chĺpky a vlákna. Škvrna od rannej kávy na vašej košeli nemusí byť prekážkou, aj keď vás práve čaká pracovný pohovor. Košeľu stačí vyprať a využiť rýchly program sušenia, ktorý ju v priebehu krátkej doby vysuší. Sušenie pri nízkej teplote znižuje pokrčenie a vyrovnáva tkaniny bez nutnosti žehlenia. Pokiaľ teda nechcete vyťahovať žehličku, zvoľte program proti pokrčeniu a máte po starostiach.

Sušička prádla BOSCH WQB246D0CS Séria 8 ...

Technické parametre sušičky na bielizeň Bosch

Sušička je ideálna pre rodiny s deťmi alebo ľudí s hektickým životným štýlom, pretože rýchlo a efektívne vysuší veľký objem bielizne. Sušička na bielizeň BOSCH WQB246D0CS Séria 8 patrí do energetickej triedy A+++ (-10 %). Tomu zodpovedá spotreba energie 0,3 kWh. Bubon sušičky zvládne pojať až 9 kg bielizne na sušenie. Hlučnosť prístroja zodpovedá 58 dB, tichý chod a spoľahlivosť sú teda jeho kľúčovými vlastnosťami. Pri výbere sušičky je dôležité brať do úvahy účinnosť sušenia, ktorá určuje, aké percento vody dokáže sušička odstrániť z mokrej bielizne. Sušička na bielizeň Bosch dosahuje účinnosť triedy A, čo znamená, že bežný program dokáže odstrániť viac ako 90 % vlhkosti z bielizne.

Údaje uvádzané na energetickom štítku sušičiek:

  • V záhlaví je uvedený výrobca a model sušičky
  • Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo)
  • kWh/annum: ročná spotreba energie, zodpovedá 160 cyklom za jeden rok (sušenie cca 3× týždenne)
  • min/cycle: trvanie jedného bežného cyklu
  • kg: kapacita bielizne v kilogramoch, pre jednu alebo dve osoby v domácnosti postačí sušička s kapacitou 6 – 7 kg, pre štvor a viacčlennú rodinu potom voľte kapacitu aspoň 8 kg
  • dB: maximálna hlučnosť spotrebiča
  • Posledný údaj uvádza triedu účinnosti kondenzácie – vypovedá o tom, koľko vlhkosti unikne do ovzdušia, v rozmedzí A (najúčinnejšia) až G (najmenej účinná)

__________________________________________________________________

Pre jednu alebo dve osoby v domácnosti postačí sušička s kapacitou 6 – 7 kg, pre štyroch a viacčlennú rodinu potom voľte kapacitu aspoň 8 kg. Prípustná odchýlka pri overovaní môže byť v sušičkách bielizne pri všetkých parametroch (okrem hluku) o 6 % vyššia, než aké sú uvedené hodnoty. Pri maximálnom hluku však musí zodpovedať uvedenej hodnote alebo byť nižšia.

Sušička prádla BOSCH WQB246D0CS Séria 8 Energetický štítok

Rozmery:

84,2 × 59,8 × 61,3 cm (v × š × h)

Hmotnosť:

54,7 kg

Farba:

Biela

Účinnosť:

A

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda A+++ (-10 %)
Kapacita sušičky 9 kg
Účinnosť A
Hlučnosť 58 dB
Spotreba energie 0,3 kWh
Odhadovaná ročná spotreba energie 174 kWh/annum

Vlastnosti

Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery sušičky

Hĺbka 61,3 cm
Šírka 59,8 cm
Výška 84,2 cm
Hmotnosť 54,7 kg

Funkcie

Funkcie sušičky Napojenie na odpad, Samočistiaci kondenzátor, Odložený štart, Tepelné čerpadlo, Displej, Rýchly program, Vnútorné osvetlenie, Systém proti krčeniu bielizne, Detská poistka, Ovládanie mobilom, Zvukový signál ukončenia programu

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi
Kompatibilita Home Connect, Amazon Alexa
Inteligentné funkcie spotrebiča Diaľkové ovládanie, Diagnostika porúch, Mobilná aplikácia

Ocenenie za dizajn

Ocenenie za dizajn iF Product Design Award, Red Dot Design Award

Farba sušičky

Farba Biela

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Doprava a inštalácia

Doprava a inštalácia Doprava zadarmo
Kód:  BOSU046
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  WQB246D0CS
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02