Obnoviť stránku

BOSCH WLG24160BY

4,7 7 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

BOSCH WLG24160BY


Uľahčite si prácu s horami špinavej bielizne a kúpte si práčku vybavenú radom moderných technológií na dokonale účinné a zároveň šetrné pranie. Úzka práčka Bosch WLG24160BY vám aj napriek úsporným rozmerom ponúkne slušnú kapacitu 5 kg, až 1 200 otáčok za minútu, odložený štart a poteší vás tiež veľmi nízkou prevádzkovou hlučnosťou 58 dB. Vďaka tomu môžete pohodlne prať aj v noci, za lacnejšiu sadzbu, a pritom si dopriať ničím nerušený spánok. Práčka WLG24160BY navyše patrí do energetickej triedy A+++, takže jej spotreba elektriny je skutočne minimálna. Bosch si vás získa užitočnými funkciami, ktoré uľahčujú obsluhu spotrebiča a výrazne skvalitňujú prací výkon. Medzi najdôležitejšie funkcie, šetriace váš čas aj spotrebovanú energiu, patrí VarioPerfect alebo ActiveWater.


Práčka navrhnutá pre vaše pohodlie

Kapacita 5 kilogramov je optimálna pre potreby bežnej domácnosti, rovnako ako maximálna rýchlosť odstreďovania 1 200 otáčok za minútu. Ovládanie práčky cez otočný volič si rýchlo osvojíte a iste oceníte aj prehľadný displej s niekoľkými praktickými ukazovateľmi. Patrí medzi ne ukazovateľ priebehu programu a zvyšného času.

Bosch WLG24160BY

Bosch WLG24160BY – program ručné pranie

Alternatíva ručného prania

Práčka Bosch WLG24160BY má vo výbave tiež vysoko šetrný program vlna/ručné pranie, s ktorým perie iba pri 27 otáčkach za minútu oproti bežným 50 otáčkam za minútu. Pohyby pracieho bubna sú pri tomto programe veľmi mierne a zároveň doplnené prestávkami. Program zakončuje prací cyklus šetrným odstreďovaním, takže si vaša vlnená bielizeň uchová svoj pôvodný tvar a aj po vypraní zostane ako nová.


ActiveWater Plus hospodári s vodou

S Bosch šetríte peniaze aj životné prostredie zároveň. Práčka využíva senzory prietoku a merania hladiny vody v bubne, ktoré určujú optimálne množstvo vody pre daný prací cyklus. Prísun vody prispôsobí množstvu a druhu bielizne, takže nedochádza k jej zbytočnému plytvaniu. Vďaka tomuto systému bielizeň nasáva vodu podstatne rýchlejšie a rovnomernejšie. Žiadna kvapka vody tak nepríde nazmar.

Bosch WLG24160BY – ActiveWater Plus

Bosch WLG24160BY – tichá prevádzka

Tichá prevádzka s minimom vibrácií

Práčku WLG24160BY môžete v pokoji zapnúť aj po tom, ako vaše dieťa alebo ďalší členovia rodiny zaspia. Bočné panely práčky sú vybavené špeciálnou štruktúrou pre väčšiu stabilitu a menej vibrácií pri otáčaní bubna. Bosch pridal tiež dodatočnú izoláciu, ktorá ešte viac znižuje hluk, takže práčka je dostatočne tichá aj počas odstreďovania.


Pozastavenie s funkciou Reload

Zabudli ste na nejaký kúsok bielizne, no práčka je už zapnutá? Žiadny problém – stačí už spustený prací cyklus pozastaviť, otvoriť dvere a pridať zabudnuté oblečenie do bubna ku zvyšku bielizne.

Bosch WLG24160BY – Reload

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 64 kg

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Úzka (do 50 cm)
Hĺbka 40 cm
Šírka 60 cm
Výška 85 cm

Funkcie

Funkcie práčky Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, LED indikátory, Detská poistka

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  FAP1600u
Produktové číslo:  WLG24160BY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18