Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOSCH WDU8H541EU

+ doživotná záruka AquaStop
3,5 8 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

BOSCH WDU8H541EU

Práčka so sušičkou Bosch WDU8H541EU suší rovnako dobre, ako perie

Hľadáte výkonnú práčku s predným plnením, ktorá zvládne okrem prania i funkciu sušenia?  Potom je práčka so sušičkou Bosch WDU8H541EU pre vás ako stvorená. Voľne stojaci spotrebič je vybavený tichým a výkonným motorom EcoSilence Drive s dlhou životnosťou. Do veľkého bubna s objemom 70 l sa zmestí až 10 kg bielizne (kapacita pranie), s ktorým si poradia štandardné aj špeciálne pracie programy. Práčka so sušičkou Bosch WDU8H541EU využíva najnovšie technológie a funkcie, ako je napríklad funkcia SpeedPerfect výrazne urýchľujúca pranie, technológia AutoDry, ktorá šetrne usuší bielizeň presne podľa požadovaného stupňa a nechýba ani možnosť prepojenia s aplikáciou Home Connect.


Top 5 kľúčových benefitov práčky so sušičkou Bosch WDU8H541EU

  • Wash & Dry: Výkonné pranie a sušenie až 6 kg bielizne v jednom cykle alebo samotné pranie až 10 kg bielizne.
  • AutoDry:  Bosch WDU8H541EU šetrne usuší bielizeň presne podľa požadovaného stupňa sušenia.
  • Home Connect Domáce spotrebiče s inteligentným pripojením pre ľahší každodenný život.
  • EcoSilence Drive:  Bosch WDU8H541EU má extrémne efektívny a tichý motor s dlhou životnosťou.
  • Veľmi pohodlné ovládanie pomocou DirectSelect displeja a podsvieteného voliča programov pre ich jednoduchý výber.

Inteligentné prepojenie pomocou aplikácie Home Connect

Voľba správneho programu pre vašu bielizeň je teraz hračkou. Práčka so sušičkou Bosch WDU8H541EU je vybavená technológiou Home Connect,  ktorá vám pomôže so správnym nastavením pracieho programu. Stačí v aplikácii Home Connect zadať farbu, materiál a stupeň znečistenia. Vaša bielizeň bude vždy dokonale a zároveň šetrne vypratá. Vzdialené ovládanie práčky so sušičkou Bosch WDU8H541EU poskytuje kompletnú kontrolu nad praním jednoduchým stlačením tlačidla. Jednoducho používajte váš mobil alebo tablet na pohodlné ovládanie a monitorovanie vášho spotrebiča vzdialene pomocou aplikácie Home Connect. Môžete riadiť váš domov tak, ako sa vám páči, dokonca aj keď v ňom nie ste.

Tichý a úsporný motor práčky so sušičkou Bosch WDU8H541EU

Efektívny a tichý bezuhlíkový motor EcoSilence Drive vďaka svojej konštrukcii eliminuje hluk aj vibrácie a zostáva stále chladný. Nedochádza tak k energetickým stratám vplyvom trecej teploty, čo zabezpečuje jeho dlhodobú životnosť. Je tak tichý, že môžete v práčke so sušičkou Bosch WDU8H541EU prať napríklad aj počas doby, kedy vaše bábätko spí. Perfektný prací výkon s minimálnym úsilím pre tých z nás, ktorí si chcú život užiť.


Vedeli ste, že ...

Ovládanie práčok Bosch je jednoduché a intuitívne. Veľký LED displej a ovládací panel sú maximálne prehľadné. Na displeji môžete sledovať nielen priebeh programu a čas zostávajúci do konca, ale na vybraných modeloch aj odporúčané náplne a indikáciu spotreby. 


Práčka so sušičkou Bosch WDU8H541EU vyperie bielizeň dokonale a rýchlo

Práčka so sušičkou Bosch WDU8H541EU disponuje funkciou SpeedPerfect, čo je špeciálna funkcia vyvinutá pre situácie, keď záleží na čase.  Môžete s ňou skrátiť čas prania až o 65 %* času bez kompromisov vo výsledku. Možno ju použiť v kombinácii s väčšinou programov, všetkými náplňami a druhmi textilu. Napríklad môžete zvolením programu mix v kombinácii s prídavnou funkciou SpeedPerfect vyprať až 4 kilogramy zmiešanej náplne počas 41 minút. (*Rozdiel medzi dobou trvania programu ľahko udržiavateľné 40 °C a dobou trvania programu ľahko udržiavateľné 40 °C v kombinácii s voliteľnou funkciou SpeedPerfect.)

Automatická práčka so sušičkou Bosch WDU8H541EU umožňuje pridať bielizeň aj počas prania

Kedy ste naposledy naplnili práčku, spustili pranie, a potom si uvedomili, že ste zabudli detskú ponožku alebo tričko? Funkcia Reload, ktorou automatická práčka so sušičkou Bosch WDU8H541EU disponuje, vám umožní jednoduché pridanie zabudnutého oblečenia alebo odobratie bielizne dokonca aj počas pracieho cyklu.* Stačí pozastaviť bežiaci program a otvoriť dvierka, aby ste jednoducho vložili chýbajúce kusy oblečenia do bubna, a následne pokračovať v praní. (*Pridanie nie je možné, ak je teplota peny vyššia ako 50 °C alebo je hladina vody v bubne príliš vysoko.)

Unikátny šetrný bubon práčky so sušičkou Bosch WDU8H541EU

Jedinečný patentovaný systém VarioDrum jemne a účinne perie všetky typy odevov,  pretože rozdeľuje vodu rovnomerne bez vyťahovania, stláčania alebo poškodenia vašich obľúbených častí odevu. Kvapkovitá perforácia bubna a asymetrické lopatky práčky so sušičkou Bosch WDU8H541EU jemne obracajú vašu bielizeň smerom do stredu bez ohľadu na smer otáčania. Tým je zaistené nielen intenzívne pranie silno znečistenej bielizne, ale aj rýchlejší a dôkladnejší priebeh pracieho cyklu.

Práčka so sušičkou Bosch WDU8H541EU vám ušetrí vodu aj peniaze

Technológia ActiveWater Plus poskytuje dokonalé výsledky prania a súčasne používa len nevyhnutné množstvo vody.  Vstavané senzory práčky so sušičkou Bosch WDU8H541EU upravujú spotrebu vody podľa typu tkaniny a množstva bielizne. Súčasne náš patentovaný bubon a systémy plnenia vodou umožňujú rýchlejšie namáčanie. Každá kvapka vody je tak efektívne využitá. S práčkami Bosch vodou plytvať nebudete.

Doživotná záruka AquaStop na škody spôsobené vodou

Na práčku so sušičkou Bosch WDU8H541EU sa vzťahuje záruka AquaStop značky Bosch v prípade poškodenia vodou po celú dobu životnosti spotrebiča.  Automatické práčky so systémom AquaStop obsahujú špeciálnu dvojvrstvovú prívodnú hadicu, bezpečnostný ventil a podlahovú vaňu s plavákovým spínačom zabraňujúcim akémukoľvek poškodeniu vodou, či už na prívode vody alebo vo vnútri spotrebiča.




Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Hmotnosť

Hmotnosť 84,76 kg

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi
Kompatibilita Home Connect

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda (pranie a sušenie) E
Energetická trieda C
Spotreba energie (pranie a sušenie) 364 kWh/100 c.
Spotreba energie (pranie) 67 kWh/100 c.
Kapacita práčky (pranie a sušenie) 6 kg
Kapacita práčky (pranie) 10 kg
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie a sušenie) 87 l
Vážená spotreba vody na cyklus (pranie) 41 l
Doba trvania (pranie a sušenie) 411 min (6,85 h)
Doba trvania (pranie) 233 min (3,88 h)
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60) A

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky So sušičkou
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 17

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 61,6 cm
Šírka 59,8 cm
Výška 84,8 cm

Funkcie

Funkcie práčky Ovládanie mobilom
Technológie práčky Aqua stop

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  BOPS002
Produktové číslo:  WDU8H541EU
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14