Obnoviť stránku

Bosch WAW24460EU

Príslušenstvo k tovaru

Bosch WAW24460EU


BOSCH WAW24460EU

Energeticky úsporný a tichý motor s 10-ročnou zárukou

Tieto efektívne a tiché bezuhlíkové motory už viac ako 25 rokov sústavne vyvíjame, testujeme a vyrábame vo vlastnej továrni v Michalovciach na Slovensku. Vďaka ich konštrukčnému riešeniu s využitím permanentných magnetov je eliminovaný hluk, vibrácie a motor zostáva stále chladný. Nedochádza tak k energetickým stratám vplyvom trecej teploty, čo zabezpečuje jeho dlhú životnosť.

BOSCH WAW24460EU

Ušetrite až 65 % času alebo 50 % energie

So systémom VarioPerfect môžete nastaviť väčšinu programov tak, aby prebehli rýchlejšie, alebo efektívnejšie s pomocou funkcií SpeedPerfect a EcoPerfect. Tým skrátite čas až o 65 % alebo spotrebu energie až o 50 %.

BOSCH WAW24460EU

Program AlergiePlus: špeciálne vyvinutý pre potreby alergikov

Program AlergiePlus je ideálny najmä pre ľudí s citlivou a podráždenou pokožkou. Špeciálne navrhnutý prací cyklus, dlhšia fáza ohrevu a doplňujúce plákanie znižujú maximálnym spôsobom množstvo alergénov.


BOSCH WAW24460EU

Ušetrite si ručné pranie

Obzvlášť šetrný program vlna/ručné pranie beží rýchlosťou iba 27 otáčok za minútu (bežne je to: 50 otáčok/min) a využíva len mierne pohyby pracieho bubna s vhodnými prestávkami. A aby si vlnená bielizeň zachovala svoj pekný tvar, nasleduje na konci programu šetrné odstreďovanie.

BOSCH WAW24460EU

Inteligentné riešenie pre zabudnuté kusy bielizne

Či už zabudnete na ponožku, alebo tričko – s funkciou Reload teraz môžete zastaviť už spustený prací cyklus a otvoriť dvere práčky, aby ste mohli pridať akúkoľvek zabudnutú bielizeň do bubna.

BOSCH WAW24460EU

Šetrite peniaze a chráňte životné prostredie

Prietokový senzor a senzor, ktorý meria hladinu vody v bubne, sa spoločne postarajú o to, že je vždy použité presné množstvo vody – v závislosti od druhu bielizne a jej množstva. Súčasne, vďaka optimalizovanému prísunu vody, ju bielizeň v pracom bubne nasaje oveľa rýchlejšie a rovnomernejšie, a tak je každá kvapka aktívne a efektívne využitá.


BOSCH WAW24460EU

Môžete prať aj vtedy keď vaše dieťa spí

Kruhovitá štruktúra bočných panelov zabezpečuje väčšiu stabilitu a znižuje vibrácie spôsobené otáčaním bubna. Okrem toho dodatočná izolácia znižuje aj hluk, takže práčka je veľmi tichá aj pri odstreďovaní.

BOSCH WAW24460EU

Vyrobené v Nemecku

Či už preferujete rýchlosť, alebo úsporu energie kvalitná nemecká technológia vám umožní prispôsobiť si pranie vašim predstavám.

Kód:  FAP1603d
Produktové číslo:  WAW24460EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19