Obnoviť stránku

BOSCH WAT24360BY

+ záruka 10 rokov na motor
4,7 43 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

BOSCH WAT24360BY


Chcete si uľahčiť prácu s horami špinavého prádla? Práčka Bosch WAT24360BY ponúka kapacitu 8 kg, 1 200 otáčok za minútu a mimoriadne tichú prevádzková hlučnosť 50 dB. Energetický štítok s označením A+++ zaručuje nízku spotrebu elektriny a 10 ročná záruka na motor sľubuje nulové starosti so skorou výmenou práčky.


Bosch WAT24360BY - Německá technologie
 

Nemecká technológia

Či už preferujete rýchlosť alebo úsporu energie, kvalitná nemecká technológia vám umožní prispôsobiť si pranie vašim predstavám.

Bosch WAT24360BY - motor EcoSilenceDrive se zárukou 10 let
 

Motor EcoSilence Drive

Extrémne efektívny a tichý asynchrónny motor má mimoriadne dlhú záruku 10 rokov.

Bosch WAT24360BY - AntiVibration
 

AntiVibration Design

Kruhovitá štruktúra bočných panelov zaisťuje väčšiu stabilitu a znižuje vibrácie spôsobené otáčaním bubna. Okrem toho dodatočná izolácia tiež znižuje hluk.


Bosch WAT24360BY - VarioPerfect
 

Funkcia VarioPerfect

Skráťte čas prania o 60 % a ušetrite až 50 % energie vďaka voliteľnému programu.

Bosch WAT24360BY - VarioSoft
 

Bubon VarioDrum

Unikátna štruktúra bubna zaisťuje neobyčajne šetrné a intenzívne pranie. Bielizeň chráni a zároveň znižuje jej krčivosť.

Bosch WAT24360BY - AlergiePlus
 

Program AlergiePlus

Trpíte na citlivú pokožku? Využite napríklad program AlergiePlus, ktorý je ideálny pre alergikov a navyše je šetrný ku tkaninám. Vybrať si môžete aj z programov ako šport/fitness, rýchly/mix a mnohých ďalších.


Bosch WAT24360BY - ActiveWater Plus
 

Systém ActiveWater Plus

Merací senzor, ktorý sleduje množstvo stojatej vody v bubne, sa spoločne s prietokovým senzorom postará o použitie adekvátneho množstva vody. Vždy v závislosti od druhu bielizne a jeho množstva

Bosch WAT24360BY - Reload
 

Štart/Pauza s re-load funkciou

Pridajte zabudnutú bielizeň ku praniu aj po jeho začiatku. V závislosti od fázy prania možno pomocou funkcie re-load pozastaviť prací program a pridať zabudnutú bielizeň do bubna.

 
Kód:  FAP1601a
Produktové číslo:  WAT24360BY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04