Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOSCH WAN28290BY

4,8 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

BOSCH WAN28290BY



5 dôvodov na kúpu práčky BOSCH WAN28290BY

  • Motor EcoSilence Drive sa postará o maximálne efektívnu a tichú prevádzku a dlhú životnosť spotrebiča
  • S voliteľnou funkciou VarioPerfect ušetríte až 65 % času, alebo 50 % energie
  • Tlakový senzor ActiveWater deteguje polovičnú náplň a optimalizuje spotrebu vody
  • Jednoduché a pohodlné ovládanie pomocou LED displeja a otočného voliča
  • Funkcia AquaStop chráni domácnosť pred poškodením vodou

Tichý a energeticky úsporný motor EcoSilence Drive s 10-ročnou zárukou

Práčka BOSCH WAN28290BY je vybavená úsporným a tichým bezuhlíkovým motorom EcoSilence Drive, ktorý vďaka špeciálnej konštrukcii redukuje hluk a vibrácie počas prania. Navyše nedochádza k energetickým stratám vplyvom trecej teploty, čo pozitívne ovplyvňuje životnosť spotrebiča. Vďaka tichej prevádzke je práčka vhodná do kuchýň prepojených s obývacou izbou a nebude vás rušiť ani počas nočného prania.

Úspora času, alebo energie

Funkcia VarioPerfect umožňuje nastaviť u väčšiny programov 2 variabilné režimy na rýchlejšie, alebo úspornejšie pranie. Vďaka tomu ušetríte až 65 % času, alebo až 50 % energie, čo sa pozitívne prejaví na vyúčtovaní spotreby energií.

Inteligentné riešenie pre zabudnuté kusy bielizne

Občas sa stane, že zabudnete do bubna práčky vložiť ponožku alebo tričko. S funkciou Reload je tento problém vyriešený. Stlačením tlačidla môžete prací cyklus pozastaviť, otvoriť dvere práčky a doplniť zabudnutú bielizeň. Opätovným stlačením tlačidla bude práčka pokračovať vo zvolenom pracom programe. Podľa zvoleného programu je funkcia Reload dostupná počas 89 % trvania pracieho cyklu.


Vedeli ste, že...

Ovládanie práčok Bosch je vďaka veľkému LED displeju a prehľadnému ovládaciemu panelu veľmi jednoduché a intuitívne. Na displeji môžete sledovať nielen priebeh programu a čas zostávajúci do konca, ale na vybraných modeloch aj odporúčané náplne a indikáciu spotreby.


Viac stability, menej vibrácií a tichá prevádzka

Práčka BOSCH WAN28290BY disponuje kruhovým dizajnom bočných stien AntiVibration, ktorý zabezpečuje väčšiu stabilitu a eliminuje vibrácie spôsobené otáčaním bubna. Nechýba ani dodatočná izolácia efektívne znižujúca hluk, takže práčka je počas prevádzky veľmi tichá, a to aj pri odstreďovaní.

Chráňte životné prostredie a šetrite peniaze

Úsporná technológia ActiveWater využíva vstavané senzory, pomocou ktorých upravuje spotrebu vody podľa typu tkaniny a množstva bielizne. Práčka využíva len nevyhnutné množstvo vody pri zachovaní vynikajúcich výsledkov prania. Vďaka patentovanému bubnu a systému plnenia vodou je umožnené rýchlejšie namáčanie bielizne.

Špeciálne programy na šetrné pranie chúlostivých tkanín

Na šetrné pranie vlny, páperového oblečenia, hodvábu, športového a fitness oblečenia sú k dispozícii špeciálne programy, ktoré konkrétnym tkaninám poskytnú maximálnu starostlivosť. Alergici určite privítajú program AlergiePlus a ak sa často ponáhľate, ponúkajú niektoré práčky Bosch aj super rýchly 15-minútový program.


Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť 67,72 kg

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,5 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,5 m (1,5 m)

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia B

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky Bez sušičky
Plnenie Spredu
Typ modelu Samostatne stojací model
Počet programov 15

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka) Štandardná (nad 50 cm)
Hĺbka 55 cm
Šírka 59,8 cm
Výška 84,8 cm

Funkcie

Funkcie práčky Odložený štart, Rýchly program, Displej, Pridanie bielizne v priebehu prania, LED indikátory, Detská poistka
Technológie práčky Aqua stop

Farba práčky

Farba Biela
Kód:  BOPR006
Produktové číslo:  WAN28290BY
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09