Obnoviť stránku

BOSCH WAN24160BY + BOSCH WTH83000BY

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH WAN24160BY + BOSCH WTH83000BY

Snáď každá gazdinka pozná ten pocit, keď musí tráviť nekonečné hodiny pri praní a sušení hory bielizne. Vybavte vašu domácnosť praktickými pomocníkmi z dielne obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti BOSCH. Táto spoločnosť zakaždým presvedčí svojou precíznosťou, kvalitnými komponentami a skúsenosťami. Zvoľte to najlepšie a prenechajte vaše špinavé prádlo skutočným profesionálom. Ponúkaný set práčky WAN24160BY a sušičky WTH83000BY si určite obľúbite.

Práčka Bosch pojme 7 kg bielizne

Práčka Bosch WAN24160BY ponúka kapacitu 7 kg, 1 200 otáčok za minútu a mimoriadne tichú prevádzkovú hlučnosť. Energetický štítok s označením A+++ zaručuje nízku spotrebu elektriny. Či už preferujete rýchlosť alebo úsporu energie, kvalitné nemecké technológie vám umožnia si prispôsobiť pranie vašim predstavám. Extrémne efektívny a tichý asynchrónny motor EcoSilence Drive má mimoriadne dlhú záruku 10 rokov.

Kľúčové vlastnosti práčky WAN24160BY

  • Kvalitná nemecká precíznosť je vidieť na každej časti práčky
  • Práčka Bosch WAN24160BY ponúka kapacitu 7 kg a 1 200 otáčok za minútu
  • Spotrebič patrí do en. úspornej triedy A+++
  • Motor EcoSilence Drive
  • AntiVibration Design
  • Program AlergiePlus
  • Obzvlášť tiché pranie (54 dB)
  • Systém ActiveWater Plus
  • Funkcia re-load umožní pozastaviť prací program a pridať zabudnutú bielizeň

Invertorový motor s nízkou hlučnosťou

Kruhovitá štruktúra bočných panelov zaisťuje väčšiu stabilitu a znižuje vibrácie spôsobené otáčaním bubna. Okrem toho dodatočná izolácia tiež znižuje hluk. S práčkou Bosch WAN24160BY vás nebude pokúšať migréna. Pri odstreďovaní jej hlučnosť neprekročí 74 dB a počas prania dokonca ani 54 dB. Určite poteší praktická funkcia VarioPerfect, s ktorou skrátite čas prania o 60 % a ušetrite až 50 % energie.

Program AlergiePlus - BOSCH myslí aj na alergikov

Trpíte na citlivú pokožku? Využite napríklad program AlergiePlus, ktorý je ideálny pre alergikov a navyše je šetrný ku tkaninám. Vybrať si môžete aj z programov ako šport/fitness, rýchly/mix a mnohých ďalších. Pridajte zabudnutú bielizeň k praniu aj po jeho začiatku. V závislosti na fáze prania je možné pomocou funkcie re-load pozastaviť prací program a doložiť zabudnutú bielizeň do bubna.

Skvelá sušička Bosch WTH83000BY

Nestíha vám prádlo schnúť na šnúre? Sušička WTH83000BY rýchlo a úsporne zvládne všetku prácu za vás. Do veľkého bubna s objemom 112 litrov pohodlne naskladáte až 7 kg bielizne. Samotné sušenie potom prebieha za príjemnej prevádzkovej hlasitosti 65 dB. Priebeh sušiaceho cyklu môžete sledovať s pomocou LED displeja. Sušička navyše patrí do energetickej triedy A+, čo znamená, že spotrebuje len minimum elektriny.

Kľúčové vlastnosti sušičky WTH83000BY

  • Špičková kondenzačná sušička s tepelným čerpadlom
  • Úsporná energetická trieda A+
  • Veľké dvere
  • Prehľadný displej
  • 15 praktických programov
  • EasyClean filter pre jednoduchú údržbu
  • Technológia AutoDry

Kondenzačná sušička s tepelným čerpadlom

Extrémne efektívny a tichý kompresor EcoSilence Drive si obľúbite nielen vďaka jeho výkonnosti, ale aj dlhej životnosti. Kruhovitá štruktúra bočných panelov zaisťuje väčšiu stabilitu a znižuje vibrácie spôsobené otáčaním bubna. Okrem toho dodatočná izolácia tiež znižuje hluk. Pomocou funkcie EasyClean je čistenie filtra na kondenzátore o poznanie ľahšie. Že je ho potrebné vyčistiť spoznáte podľa dobre viditeľného indikátora.

Systém šetrného sušenia SensitiveDrying

Inteligentné senzory neustále merajú teplotu a zostatkovú vlhkosť v bielizni. Chcete ho po sušení žehliť? Alebo rovno vyskladať do skrine? Vďaka systému AutoDry bude bielizeň usušená presne, ako si prajete. Jedna z najúspornejších vychytávok sušičky spočíva v tom, že vzduch ohrieva pomocou tepelného čerpadla, ktoré účinne využíva prítomné teplo. Tradičné kondenzačné sušenie sa s Technológiou ActiveAir nemôže merať. Ak chcete mať bielizeň ako novú, využite funkciu našuchorenia, ktorá sa aktivuje po sušení. Cyklus trvá až dve hodiny, avšak môžete ho kedykoľvek prerušiť a bielizeň vybrať. Určite oceníte aj fakt, že sušička disponuje pečaťou kvality ECARF, ktorá zaručuje, že bielizeň, ktorá prejde sušičkou, bude aj naďalej k vašej pokožke šetrná.

 

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre sušičky

Kapacita sušičky 7 kg
Účinnosť B
Hlučnosť 66 dB
Odhadovaná ročná spotreba energie 233 kWh/annum
Kód:  BSHset016
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13