Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOSCH UniversalVac 18V bez aku

4,0 6 hodnotení

BOSCH UniversalVac 18V bez aku

Dosiahnite tie najlepšie výsledky pri upratovaní pomocou ručného vysávača BOSCH UniversalVac 18V. Tento praktický pomocník vás poteší kompaktnými rozmermi a poslúži na rýchle upratovanie domácnosti, kancelárie či interiéru auta. Ručný vysávač BOSCH UniversalVac 18V vyniká skvelou mobilitou, nízkou hmotnosťou a vysokou sacou silou. Okrem toho disponuje prachovou nádobkou s ľahkým vyprázdňovaním a umývateľným filtrom. Na vyššiu efektivitu pri upratovaní je ručný vysávač BOSCH UniversalVac 18V vybavený kefovou hubicou na vysávanie širokej škály povrchov, predlžovacou trubicou a hubicou na podlahy na vysávanie horšie prístupných miest. Vďaka akumulátorovej prevádzke je použitie vysávača veľmi pohodlné. Toto balenie je dodávané bez akumulátora.

Kľúčové vlastnosti ručného vysávača BOSCH UniversalVac 18V, bez akumulátora

  • Ručný vysávač s vysokým výkonom
  • Ergonomická rukoväť zaistí pevné uchopenie
  • Spoľahlivý filtračný systém vysávača BOSCH UniversalVac 18V
  • Akumulátorová prevádzka a kompaktné rozmery umožnia jednoduché použitie ručného vysávača
  • Zásobník na nečistoty s objemom 1 l
  • Bohaté príslušenstvo ručného vysávača BOSCH UniversalVac 18V
  • Toto balenie je dodávané bez akumulátora

Akumulátorová prevádzka

Ručný vysávač BOSCH UniversalVac 18V poháňa výkonný akumulátor, ktorý umožní pohodlné a bezdrôtové používanie. Akumulátor 18 V Power for ALL možno okrem vysávača použiť aj pre ďalšie zariadenia, vďaka čomu ho možno využiť pri širokej škále úkonov. Na dokonalý prehľad o aktuálnom stave nabitia akumulátora vysávača BOSCH UniversalVac 18V je k dispozícii praktická LED signalizácia.

Aku vysávač BOSCH UniversalVac 18V má kvalitnú filtráciu aj predfilter

Pri použití ručného vysávača BOSCH UniversalVac 18V oceníte spoľahlivý filtračný systém. Plochý skladaný filter je doplnený predfiltrom, ktorý výrazne predlžuje životnosť a zabraňuje upchávaniu. Aku vysávač BOSCH UniversalVac 18V vás poteší vysokým výkonom a kompaktnými rozmermi, vďaka čomu je manipulácia s ním veľmi jednoduchá a rýchla. Pohodlné a isté uchopenie zaistí rukoväť s mäkkou tlmiacou vložkou.

Akumulátorový systém Power for ALL

Ručný vysávač BOSCH UniversalVac 18V využíva špeciálny akumulátorový systém od firmy BOSCH, takže v prípade potreby možno z vysávača akumulátor vybrať a vložiť ho do prístroja, ktorý práve potrebujete. Aby bola zaistená ešte väčšia flexibilita, akumulátor sedí aj na náradie od partnerov so systémom Power for ALL.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy

Napájanie

Typ napájania Aku

Typ vysávača

Typ vysávača Ručný, Priemyselný, Autovysávač

Výbava a príslušenstvo

Hubica Podlahová, Štrbinová

Filtre

Typ filtra Papierový filter

Zberná nádoba

Objem 1 l
Materiál Plast

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 1,3 kg
Kód:  BOFAC10i9
Produktové číslo:  0.603.3B9.100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13