Obnoviť stránku

BOSCH UniversalVac 18 sada

4,1 13 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
107,90 €

BOSCH UniversalVac 18 sada

S ručným vysávačom Bosch UniversalVac 18 zvládnete všetko – od upratovania podláh až po vysávanie prachu zo zásuviek. Vďaka silnému výkonu odstráni aj ťažšie materiály. Ručný vysávač Bosch UniversalVac 18 získate s predlžovacou trubicou a podlahovou hubicou. Je vhodný na jednoduché upratovanie podláh. Vďaka štrbinovej hubici sa dostanete aj do úzkych priestorov a s kefovou hubicou upracete aj vašu pohovku. Akumulátorový vysávač Bosch disponuje predfiltrom, ktorý minimalizuje upchávanie hlavného filtra. Ten vďaka pružnému rámu ľahko vyčistíte. K vysokému výkonu prispieva 18 V akumulátor, takže poupratujete celú miestnosť bez káblov. Batériový vysávač do ruky Bosch UniversalVac 18 patrí do rodiny Power For All, kde jeden akumulátor môže poháňať širokú škálu náradia rôznych značiek.



Kľúčové vlastnosti ručného vysávača Bosch UniversalVac 18

  • Ručný vysávač Bosch UniversalVac 18 odstráni aj ťažšie materiály
  • Je vybavený predlžovacou trubicou a hubicou na podlahy
  • Na úzke priestory je pripravená štrbinová hubica
  • S kefovou hubicou vyčistíte aj textilný povrch
  • Užite si vysávanie bez káblov s 18 V akumulátorom
  • Batériový vysávač Bosch UniversalVac 18 patrí do rodiny Power For All


Akumulátorový systém Power For All

Výrobky značky Bosch sa radia do systému Power For All, kde môžete jeden akumulátor použiť na mnoho nástrojov. Ušetríte tak náklady za ďalšie akumulátory a nabíjačky. Akumulátor je navyše kompatibilný aj s ďalším náradím od partnerov so systémom Power For All.

Minimálne zanášanie filtra

Pridaný predfilter ručného vysávača Bosch UniversalVac 18 zakrýva plochý skladaný filter a zvyšuje odolnosť a minimalizuje upchávanie. Predfilter ľahkým spôsobom tiež vyčistíte.

Akumulátorový ručný vysávač Bosch UniversalVac 18 s indikátorom stavu batérie

Na jednoduchú kontrolu nabitia akumulátora slúži indikátor stavu nabitia. Tak sa vám nikdy nestane, že by ste museli prerušiť prácu uprostred činnosti.

Dlhá životnosť akumulátora

Technológia Bosch Electronic Cell Protection poskytuje akumulátoru ochranu pred preťažením, prehriatím aj hlbokým vybitím a tým mu zaisťuje dlhú životnosť.

Batériový vysávača s ľahkým a kompaktným akumulátorom

Batériový vysávač Bosch UniversalVac 18 disponuje Lítium-iónovým akumulátorom, ktorý je kompaktný a ľahký. Znižuje tak celkovú hmotnosť náradia. Akumulátor navyše nie je zaťažovaný pamäťovým efektom a zostane nabitý bez ohľadu na dĺžku skladovania.

Aku vysávač do ruky s pohodlným uchopením

Aku vysávač do ruky Bosch UniversalVac 18 je vybavený pridanou rukoväťou s mäkkou tlmiacou vložkou, s ktorou je ovládanie pohodlné. Budete mať nad prístrojom dokonalú kontrolu, čo oceníte najmä pri dlhodobejšej práci.

Parametre a špecifikácia

Typ vysávača

Typ vysávača Ručný (samostatný), Ručný, Autovysávač

Typ povrchu

Typ povrchu Všetky druhy podláh

Určenie

Typ upratovania Vysávanie

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba chodu 20 min
Kapacita batérie 2 500 mAh
Napätie batérie 18 V

Zberná nádoba

Materiál Plast

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť 1,3 kg

Výbava a príslušenstvo

Hubica Podlahová, Štrbinová
Nabíjacia výbava Akumulátor
Násada Predlžovacia trubica
Kefy Na čalúnenie

Farba

Farba Čierna, Zelená
Kód:  BOCh0173
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  0.603.3B9.103
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14