Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOSCH TWK4P440 DesignLine

4,5 23 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
55,90 €

BOSCH TWK4P440 DesignLine

Ak hľadáte kvalitnú a pritom skvele dizajnovo vyhotovenú rýchlovarnú kanvicu, potom ste tu správne. Varná kanvica BOSCH TWK4P440 z nerezového materiálu vám ponúka pohodlné plnenie stlačením jedného tlačidla. Kanvica má veľký otvor, vďaka ktorému je nasledujúce čistenie a údržba naozaj jednoduchá a rýchla. Výhodou kanvice BOSCH TWK4P440 je ľahko čitateľná vodná stupnica na oboch stranách. Vďaka tomu ju využijú praváci aj ľaváci. Kanvica má základňu s možnosťou uloženia kábla a optimálnu hubicu pre naliatie do šálok. Nechýba tiež automatické vypnutie, ochrana proti prehriatiu a vyvareniu vody a vypnutie pri zdvihnutí kanvice zo základne.


Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice BOSCH TWK4P440

  • Rýchlovarná kanvica BOSCHTWK4P440 z kvalitného nerezového materiálu
  • Ľahko čitateľná vodná stupnica na oboch stranách
  • Automatické vypnutie
  • Ochrana proti prehriatiu a vyvareniu vody
  • Vypnutie pri zdvihnutí kanvice zo základne
  • Kanvica má veľký otvor pre jednoduché čistenie
  • Vhodná pre pravákov aj ľavákov
  • Kanvica má základňu s možnosťou uloženia kábla
  • Veko pohodlne otvoríte stlačením jedného tlačidla
  • Odnímateľný filter proti vodnému kameňu
  • Pohodlné používanie kanvice BOSCH TWK4P440 vám zaisťuje 360° základňa
  • Kanvica BOSCH šetrí energiu
  • Zakrytý vykurovací článok

Rýchlovarná kanvica BOSCH TWK4P440 ponúka vysoký výkon

Pohodlné plnenie kanvice BOSCH

Výkonná rýchlovarná kanvica TWK4P440 vám ponúka komfortné používanie. Veko pohodlne otvoríte stlačením jedného tlačidla a následne naplníte vodou.

Rýchlovarná kanvica BOSCHTWK4P440 vám zaistí úplný komfort

Odnímateľný filter proti vodnému kameňu

Aj vodný kameň môže výrazne ovplyvniť chuť vášho obľúbeného čaju. Rýchlovarná kanvica BOSCH TWK4P440 je vybavená odnímateľným filtrom, ktorý zamedzí akémukoľvek vniknutiu vodného kameňaDo kanvice sa tak nedostanú žiadne hrudky. Filter po odobratí ľahko vyčistíte.

Veľmi jednoduché napájanie rýchlovarnej kanvice BOSCH

Pohodlné používanie kanvice BOSCH TWK4P440 vám zaisťuje 360° základňa, vďaka ktorej môžete kanvicu umiestniť akokoľvek. Kanvica sa bude zahrievať bez ohľadu na to, kde ju umiestnite. Kábel je pripojený k základni, takže vám nijako nebude prekážať v premiestnení kanvice.

Pohodlné naplnenie kanvice BOSCH

Na oboch stranách rýchlovarnej kanvice BOSCH TWK4P440 nájdete ľahko čitateľnú vodnú stupnicu, vďaka ktorej pohodlne zistíte aktuálne množstvo vody v kanvici. Nerezová rýchlovarná kanvica je tak ideálna pre pravákov aj ľavákov.

Jednoduché čistenie rýchlovarnej kanvice BOSCH

Veko kanvice otvoríte stlačením jedného tlačidla. Vnútorný priestor kanvice BOSCH TWK4P440 sa ľahko a rýchlo čistí vďaka veľkému otvoru.

Úložisko káblov v základni

Už žiadne prekážajúce káble všade kam sa pozriete. Rýchlovarná kanvica BOSCH TWK4P440 má pod základňou priestor na uloženie kábla. Kábel si nastavíte presne tak, aká je potrebná dĺžka medzi zástrčkou a prístrojom. Okrem iného možno kábel úplne uložiť do základne, takže vám nebude nijako prekážať.

Kanvica BOSCH šetrí energiu

Potrebujete zaliať 2 hrnčeky kávy a nechcete zbytočne plytvať energiou navyše? Pomocou ľahko čitateľného ukazovateľa vidíte presné množstvo vody, ktoré chcete zohriať. Vďaka tomu rýchlovarná kanvica BOSCH TWK4P440 šetrí energiu.

Jednoduché ovládanie

Optimálna hubica pre ľahké naliatie do šálok

Optimálna hubica rýchlovarnej kanvice BOSCH TWK4P440 vám zaistí jednoduché naliatí vody do šálok. Rovnomerný prúd horúcej vody sa naleje bez zbytočného postriekania.

Zakrytý vykurovací článok rýchlovarnej kanvice BOSCH TWK4P440

Výhodou rýchlovarnej kanvice BOSCH TWK4P440 je zakrytý vykurovací článok, vďaka čomu je nasledujúca údržba a čistenie naozaj jednoduchá a rýchla.


Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Nerez

Vlastnosti

Objem 1,7 l
Vlastnosti Filter, Otočná základňa, Podsvietený vypínač, Skrytá špirála, Úložný priestor na kábel
Funkcie Automatické vypnutie, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu
Príkon 2 400 W
Typ filtra Vyberateľný
Kód:  BOSRK262
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  TWK4P440
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09