Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOSCH TDS6140

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH TDS6140

Parná stanica Bosch TDS6140 predstavuje vďaka príkonu 2 400 W veľmi výkonného pomocníka na rýchle a jednoduché žehlenie. Vysoký príkon umožňuje vytvorenie veľmi silného tlaku pary (až 6,2 barov), a teda hlbší prienik pary do textílií. Konštantná para (120 g/min.) uniká otvormi, ktoré sú ideálne rozložené po špeciálnej keramickej žehliacej ploche Ceranium Glissée. S odvápňovacím programom Calc'nClean Easy sa nemusíte báť ani škodlivých usadenín. Funkcia i-Temp Advanced zaistí vytvorenie vždy ideálneho množstva pary pre práve nastavenú teplotu. Vďaka veľkej nádrži na vodu s objemom 1,3 l môžete žehliť naozaj dlho. Množstvo bezpečnostných vychytávok spoľahlivo ochráni vás aj parný generátor.

Kľúčové vlastnosti parnej stanice Bosch TDS6140

  • Kompaktná parná stanica na jednoduché, rýchle a bezpečné žehlenie
  • Vybavená mnohými bezpečnostnými a praktickými funkciami
  • Parná stanica s maximálnym príkonom 2 400 W
  • Rýchle a jednoduché žehlenie vďaka hlbokému prieniku pary textíliami
  • Pohodlná manipulácia a jednoduchá údržba žehličky
  • Funkcia EasyComfort na žehlenie bez nutnosti nastavovať druh tkaniny a teplotu
  • Vždy ideálne množstvo pary pre nastavenú teplotu (funkcia i-Temp Advanced)
  • Program na odvápňovanie škodlivých usadenín (Calc'n Clean Easy)
  • Calc'n Clean Timer pre automatické pripomenutie potrebnej údržby
  • Špeciálna pevná a odolná keramická žehliaca plocha Ceranium Glissée
  • Kedykoľvek doplniteľná veľká nádrž na vodu pre dlhé žehlenie
  • Tlačidlo Eco pre vysoký výkon pri súčasnej úspore vody a energie
  • Zvislé naparovanie na rýchle a jednoduché osvieženie odevov
  • Bezpečná parná žehlička s funkciou automatického vypnutia

Parná stanica Bosch – veľa wattov pre veľký výkon

Hľadáte žehličku, ktorá zrýchli a zefektívni vaše domáce žehlenie? Výkonný prístroj, s ktorým sa vám bude pohodlne manipulovať? Potom ste ju práve našli. Vysoko výkonná parná stanica Bosch TDS6140 rýchlosť vášho žehlenia zdvojnásobí. Ponúka maximálny príkon 2 400 W, a vďaka tomu tiež vysoký tlak pary až 6,2 barov. Pri vysokom príkone sa žehlička rýchlo ohrieva a poskytuje vám dostatok energie pre veľmi dobré výsledky žehlenia. Úroveň tlaku je zase dôležitá pri naparovaní. Čím viac tlaku, tým lepšie. Vďaka vysokému tlaku para preniká hlboko do textílie, účinne ju vyrovnáva a vyhladzuje, a žehlenie je tak rýchlejšie a jednoduchšie. Vďaka funkcii i-Temp Advanced bude navyše množstvo pary vždy ideálne vzhľadom na práve nastavenú teplotu žehlenia. S vysokým výkonom a s vysokým tlakom pary získate vysokú kvalitu žehlenia. Parnej stanici Bosch neodolá žiadny záhyb a ani žiadny druh tkaniny.

Úsporné žehlenie silou pary so stanicou Bosch TDS6140

S parnou stanicou Bosch TDS6140 získate pri žehlení vždy skvelé výsledky. Vďaka silnému nepretržitému prúdu pary si ľahko poradíte aj s nepoddajnými záhybmi v hustých textíliách. Para preniká do tkaniny veľmi hlboko, a preto ju ľahko a rýchlo vyhladzuje. S kontinuálnym parným rázom so silou 120 g/min sa vám už nikdy nebude zdať, že sa niektoré miesto jednoducho nedá vyžehliť. Nadpriemerný ráz pary dosahuje hodnôt až 380 g, takže postačí jediné stlačenie tlačidla, a žiadna problematická látka nemá pri tomto objeme parného prúdenia šancu. Rýchlo, spoľahlivo, ale navyše aj úsporne. Jednoducho ovládateľné tlačidlo ECO vám umožní optimalizovať parné intervaly tak, aby aj pri vysokom výdaji pary dochádzalo k úspore vody a energie.

Jedinečná funkcia EasyComfort pre bezstarostné žehlenie

Na parnej stanici Bosch TDS6140 vás určite nadchne bezkonkurenčná technológia EasyComfort. Tá vás totiž raz a navždy zbaví zložitého určovania typu tkaniny a nastavovania zodpovedajúcej teploty na jej vyžehlenie. Tento dokonalý parný generátor totiž vždy zaistí optimálnu kombináciu teploty a pary pre všetky materiály, ktoré sú vhodné na žehlenie. Obe namieša tak, aby nehrozilo nebezpečenstvo, že dôjde k poškodeniu vlákien práve žehlenej textílie. Chcete žehliť bez toho, aby ste museli premýšľať, akú teplotu pre dané oblečenie máte na žehličke nastaviť? Túžite po jednoduchom a efektívnom žehlení bez akéhokoľvek triedenia, s jediným nastavením pre všetky druhy tkanín? Potom si vyberte parný systém Bosch TDS6140. Aj žehlenie vás predsa môže baviť!

Špeciálna žehliaca plocha Ceranium Glissée

Parná stanica Bosch TDS6140 vyniká výnimočne kvalitnou keramickou žehliacou plochou. Žehliaca plocha Ceranium Glissée je obzvlášť pevná, odolná voči poškriabaniu a zaistí vám optimálnu kĺzavosť pre rýchle žehlenie bez záhybov, a to na všetkých textilných materiáloch. Špeciálna žehliaca plocha je vybavená parnými kanálikmi s patentovaným 3-fázovým dizajnom firmy Bosch. Technológia žehlenia s tromi zónami zahŕňa 3 kroky – vlhčenie, sušenie a vyhladzovanie. Môžete si preto byť istí, že vďaka premyslenému usporiadaniu parných kanálikov bolo pre ideálnu distribúciu pary a zároveň maximálnu kĺzavosť žehličky po povrchu bielizne urobené maximum. Vďaka inovatívnemu usporiadaniu parných kanálikov na žehliacej ploche pre vás bude žehlenie oveľa pohodlnejšie a menej únavné.

Jednoduchosť a pohodlie sú zaručené

Parná stanica Bosch je vybavená veľkou nádržou na vodu s objemom 1,3 l. Ľahko preto vyžehlíte aj veľké množstvo bielizne. Počas žehlenia je možné vodu jednoducho kedykoľvek znovu doplniť. Jednoduchá je aj údržba prístroja. Údržbu parnej stanice zabezpečuje praktický odvápňovací program Calc'n Clean Easy. Ten sa postará o efektívne odstránenie škodlivých častíc vápenca a ďalších nečistôt, ktoré budú zhromažďované v samostatnom zásobníku. A ak bude parný generátor Bosch potrebovať prečistiť, Calc'n Clean Timer vám to pripomenie. Pohodlnejšie to už jednoducho nemôže byť. Parná žehlička Bosch TDS6140 vám vďaka tomu určite vydrží naozaj dlho.

Bezpečná a inteligentná žehlička značky Bosch

Bezpečnosť výrobkov je pre spoločnosť Bosch najvyššou prioritou. Preto tiež parný generátor Bosch TDS6140 disponuje spoľahlivou bezpečnostnou poistkou, ktorá ochráni vás, vašu domácnosť aj samotný prístroj. SecureLock systém zaistí pevné zafixovanie žehličky k parnej stanici pre maximálnu bezpečnosť pri skladovaní aj transporte. Aj keby ste ju zabudli vypnúť, nič sa nestane. Pri nečinnosti dlhej 8 minút sa vypne sama. Táto príjemná, bezpečná a moderná funkcia tak zaisťuje nielen vašu bezpečnosť, ale aj šetrí energiu. Bezstarostné žehlenie máte so značkou Bosch jednoducho zaistené.


Funkcie parnej stanice Bosch TDS6140:

  • Funkcia EasyComfort – na žehlenie bez nutnosti nastavovať druh tkaniny a teploty
  • Calc'n Clean Easy – účinný odvápňovací progam so samostatným zásobníkom
  • Calc'n Clean Timer – funkcia na pripomenutie nutnosti žehličku vyčistiť
  • Funkcia i-Temp Advanced – ideálna kombinácia teploty a pary pre všetky tkaniny vhodné na žehlenie
  • Nastavenie Eco – optimalizované parné intervaly pre vysoký výkon pary pri súčasnej úspore vody a energie
  • Vertikálne naparovanie – funkcia na rýchle a jednoduché osvieženie textílií a odevov
  • Automatické vypnutie prístroja

Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Parný generátor
Typ naparovania Vertikálne

Funkcie a vybavenie

Funkcie súvisiace s vodou Odvápňovanie
Ďalšie funkcie Samočistenie
Bezpečnostné prvky Automatické vypnutie, Zámok na prenášanie

Tech. špecifikácia

Príkon 2 400 W
Parný výkon 120 g/min
Parný ráz 380 g/min
Materiál žehliacej plochy Keramika - Ceranium Glissée

Farba

Farba Biela, Ružová
Kód:  BOSPG052
Produktové číslo:  TDS6140
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06