Obnoviť stránku

Bosch TDA502412E

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch TDA502412E

Spoľahlivá naparovacia žehlička značky Bosch je špičkovým pomocníkom pri žehlení a vyniká ako moderným dizajnom, tak aj celým radom užitočných funkcií. Medzi najväčšie výhody patrí veľmi nízka spotreba energie aj vody, premyslený bezpečnostný systém a použitie žehliacej plochy Ceranium Glissée. Tá je vybavená parnými kanálikmi a 3 fázovým dizajnom pre optimálnu distribúciu pary, vďaka čomu ponúka perfektnú kĺzavosť a maximálnu šetrnosť ku všetkým materiálom.

Hlavné prednosti

  • Žehliaca plocha Ceranium Glissée pre hladké žehlenie bez záhybov
  • Tlačidlo Eco znižuje o 25 % spotrebu energie a o 35 % spotrebu vody
  • Ľahké plnenie vodou vďaka veľkému uzatváraciemu otvoru
  • Variabilné nastavenie pary v piatich stupňoch
  • Trojnásobná čistiaca funkcia 3 AntiCalc

Navrhnutá pre ľahké žehlenie

Výkon žehličky dosahuje 2400 W, parný ráz v hodnote až 180 gramov za minútu je potom zárukou precízne vyžehleného oblečenia. Množstvo permanentnej pary si môžete ľubovoľne nastaviť v piatich stupňoch, systém Advanced Steam potom vďaka novému tvaru a usporiadaniu parných kanálikov zaisťuje špičkovú distribúciu pary. Žehlička využíva vertikálne naparovanie, vďaka ktorému môžete pohodlne žehliť záclony či oblečenie na ramienku. V neposlednom rade oceníte funkciu sprej a nerezovú žehliacu špičku so špeciálnou drážkou na gombíky.

 

Komfortná obsluha a údržba

Žehlička je vybavená trojnásobnou čistiacou funkciou, a to vďaka integrovanému samočistiacemu systému self-clean, calc'n clean a systému Anticalc, ktorý slúži na automatické odvápnenie žehličky. Nechýba ani funkcia DripStop, ktorá zabraňuje kvapkaniu vody zo žehliacej plochy pri nízkej teplote. Veľký otvor QuickFill zaručuje bleskové dopĺňanie aj vylievanie vody z extra veľkého transparentného zásobníka s objemom 320 ml.
Pre väčšiu bezpečnosť disponuje žehlička funkciou Secure, ktorá zaisťuje jej automatické vypnutie pri preklopení v troch polohách, ďalším bezpečnostným prvkom je svetelná signalizácia prevádzky. Pre jednoduchú manipuláciu je opatrená extra dlhým textilným káblom s dĺžkou 2,5 metra, pohodlným držadlom Soft Touch a ergonomickými tlačidlami ideálnej veľkosti.

 
 

Parametre a špecifikácia

Typ žehličky

Typ žehličky Naparovacia
Typ naparovania Vertikálne

Funkcie a vybavenie

Funkcie súvisiace s vodou Odvápňovanie
Ďalšie funkcie Samočistenie
Bezpečnostné prvky Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu)

Tech. špecifikácia

Príkon 2 400 W
Parný výkon 40 g/min
Parný ráz 180 g/min
Materiál žehliacej plochy Keramika

Farba

Farba Zelená
Kód:  EAD6021r
Produktové číslo:  TDA502412E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16