Obnoviť stránku

BOSCH TAT8619

5 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH TAT8619

Patria opečené hrianky k vašim obľúbeným pokrmom, ale nemáte na to potrebné vybavenie? V tom prípade by ste svoju kuchynskú výbavu mali doplniť o hriankovač BOSCH TAT8619 s príkonom 860 W. S týmto elegantným antikorovým modelom v zaujímavom dizajne môžete prichystať dva toasty naraz. Obľúbite si ho aj pre jeho rozmrazovaciu a ohrievaciu funkciu. Jeho opláštenie je tepelne izolované. Na dosiahnutie rovnomerného prepečenia je pečivo automaticky centrované. Vhod príde aj zariadenie na zdvíhanie už upečených toastov a poistka proti vzpriečeniu chleba v hriankovači.


Kľúčové vlastnosti hriankovača BOSCH TAT8619, fialový

  • Elegantný antikorový hriankovač v zaujímavom dizajne
  • S kvalitným hriankovačom BOSCH TAT8619 prichystáte 2 toasty naraz
  • Rozmrazovacia a ohrievacia funkcia, nadstavec na opekanie pečiva
  • Automatické centrovanie, zásuvka na omrvinky
  • Poistka proti vzpriečeniu chleba v hriankovači BOSCH TAT8619
  • Funkcia MirrorHeating, AutoHeat Control, pamäťová funkcia

Hriankovač BOSCH TAT8619 s AutoHeat Control senzorom

Aby aj posledný plátok chleba bol opečený správne dozlatista rovnako ako ten prvý, využíva hriankovač BOSCH BOSCH TAT8619 systém AutoHeat Control senzor, pomocou ktorého teplotu sleduje a neustále ju udržiava, aby sa chlieb opekal tak, ako potrebujete.

Rovnomerné opekanie chleba

Hriankovač BOSCH TAT8619 vás poteší funkciou MirrorHeating, pri ktorej dochádza pomocou štyroch tyčí z kremičitého skla k výrobe tepla a odrazové zrkadlo zase nasmeruje teplo späť na chlieb, ktorý sa krásne pozvoľna a rovnomerne opeká.

Vyberateľný nerezový nadstavec

Hriankovač BOSCH TAT8619 vám ponúka aj praktický vyberateľný nerezový nadstavec na opekanie chleba a ďalšieho pečiva, ktoré bude krásne chrumkavé.

Hriankovač BOSCH TAT8619 disponuje praktickou zásuvkou na omrvinky

Zaiste oceníte aj praktickú zásuvku na omrvinky, ktorá vám uľahčí čistenie prístroja. Po dopečení stačí jednoducho zásuvku z hriankovača vysunúť a vysypať. Hriankovač BOSCH TAT8619 tak bude vždy krásne čistý a pripravený na ďalšie použitie.

Jednoduché ovládanie pomocou elektronického nastavenia

Hriankovač BOSCH TAT8619 vás milo prekvapí elektronickým nastavením  stupňov na opekanie vrátane dopečenia chrumkavého toastu a digitálnym ukazovateľom úrovne opekania s pamäťovou funkciou.

Rozmery: 
18,4 × 31,3 × 17 cm

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Fialová

Vlastnosti

Príkon 860 W
Materiál Nerez
Počet hrianok 2

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Rozmrazovanie
Kód:  BOSTO512
Produktové číslo:  TAT8619
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11