Obnoviť stránku

TASSIMO Vivy2 TAS1404

4,5 27 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TASSIMO Vivy2 TAS1404



S TASSIMO Vivy2 TAS1404 pripravíte váš obľúbený nápoj stlačením jediného tlačidla

Ak si radi doprajete kvalitnú a lahodnú kávu, či iné nápoje a obťažuje vás zložité nastavovanie prístroja, tak vás určite zaujme automatický kapsulový kávovar Bosch TASSIMO Vivy2 TAS1404. Vďaka jednoduchému ovládaniu pripravíte váš obľúbený nápoj jednoduchým stlačením jediného tlačidla. Stačí vložiť kapsulu s vašou obľúbenou príchuťou a o všetko ostatné sa kávovar postará sám.


Kompaktný a elegantný dizajn

Kapsulový kávovar TASSIMO Vivy2 TAS1404 sa chváli moderným dizajnom v elegantnom bielom vyhotovení, vďaka ktorému sa stane ozdobou vašej kuchyne, alebo kancelárie. Kávovar navyše disponuje kompaktnými rozmermi, takže nezaberie na kuchynskej linke príliš veľa miesta. Pre flexibilné využitie je kávovar Vivy 2 vybavený výškovo nastaviteľným stojanom, čo poteší predovšetkým milovníkov kávy preferujúcich veľké hrnčeky, alebo poháre.


Kávovar na kapsuly TASSIMO Vivy2 TAS1404 vás poteší jednoduchou obsluhou

Inovatívny prietokový ohrievač sa postará o rýchle nahrievanie kávovaru, takže vaša káva bude pripravená v priebehu okamihu. Súčasťou prístroja je nádržka na vodu s objemom 0,7 litrov, ktorú ľahko vyberiete a doplníte vodou z kohútika. Pre dokonalý prehľad je kávovar na kapsuly TASSIMO vybavený LED ukazovateľmi, ktoré vás informujú o okamžitom stave prístroja.


Tassimo Intellibrew

Táto patentovaná technológia vám umožní zakaždým pripraviť lahodnú kávu ako z kaviarne a to vďaka čiarovému kódu na každej kapsule, ktorý obsahuje informáciu o optimálnom množstve vody, teplote a dobe sparenia na prípravu perfektného nápoja.

Kávovar na kapsuly TASSIMO Vivy2 TAS1404 pripraví vašu kávu za okamih

Inovatívny prietokový ohrievač znižuje čas zahrievania prístroja na minimum. Pri príprave viacerých nápojov nie je nutné vodu ohrievať a prenosu chutí zabraňuje samovoľné čistenie dýz parou po dokončení prípravy každej šálky.

Kapsulový kávovar TASSIMO Vivy2 TAS1404 sa čistí ľahko a rýchlo

Prístroj vám sám oznámi, kedy potrebuje odvápniť. Proces čistenia sparovacieho systému a odstránenie vodného kameňa sa spustí automaticky po vložení servisnej kapsuly so špeciálnym čiarovým kódom, ktorá je súčasťou balenia.

Nastaviteľná výška stojana na šálky

Na optimálnu prípravu mnohých druhov kávy slúži vymeniteľný stojan na rôzne veľkosti šálok. Jednoduchým nastavením stojana tak s TASSIMO Vivy2 TAS1404 vždy vytvoríte kávu ako profesionál.

Vyberateľná nádržka na vodu

K jednoduchej príprave kávy prispieva vyberateľná nádržka na vodu s objemom 0,7 litra. Kávovar TASSIMO Vivy2 TAS1404 je vybavený aj ukazovateľom množstva vody. Vždy tak budete mať prehľad o spotrebe vody a nutnosti jej doplnenia.

Kávovar na kapsuly TASSIMO Vivy2 TAS1404 šetrí náklady na energiu

Kávovar na kapsuly TASSIMO Vivy2 TAS1404 vám pomáha šetriť náklady hneď niekoľkými spôsobmi. Jedinečný prietokový ohrievač zabezpečí, aby sa pri príprave nápoja ohrialo len nevyhnutné množstvo vody. Po príprave každého nápoja sa spotrebič automaticky prepne do pohotovostného režimu.


Dodatočné informácie o kávovare Bosch TASSIMO VIVY 2

  • Kategória: kapsulový kávovar
  • Farebné vyhotovenie: biele
  • Hmotnosť: 2,2 kg
  • Pripojenie na vodu: nie
  • Dĺžka prívodového kábla: 1 m
  • Typ ovládania: tlačidlové
  • Nastavenie sily/intenzity kávy/množstvo vody: áno
  • Vyberateľný zásobník vody: áno
  • Ukazovateľ množstva vody: áno

Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Kapsulový
Vyhotovenie Voľne stojací

Vlastnosti

Príkon 1 300 W
Tlak čerpadla 3,3 bar
Objem nádržky na vodu 0,7 l

Funkcie

Chuť nápoja Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy
Funkcia údržby a čistenia Režim úspory energie

Kapsuly

Druh kapsuly Tassimo

Výbava

Príprava nápoja Výškovo nastaviteľný podstavec
Údržba a čistenie Systém odvápnenia, Samočistiaci systém

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 31 cm
Šírka 16,9 cm
Výška 25,1 cm
Hmotnosť 2,6 kg

Farba

Farba Biela
Kód:  BSHES005
Produktové číslo:  TAS1404
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03