Obnoviť stránku

Bosch TASSIMO TAS1201

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch TASSIMO TAS1201

Automat Tassimo na prípravu teplých nápojov, spája v sebe rýchlosť, jednoduchosť a kompaktnosť. To vďaka jedinečnému systému prietokového ohrievača a plne automatizovanému postupu. Vy len vložíte náplň, stlačíte tlačidlo a behom chvíľky si môžete pripraviť silné espresso, lahodné Caffé Crema, voňavé Cappuccino, Latte Macchiato či horúcu čokoládu. Intenzitu nápoja si môžete ovplyvňovať.
Zárukou kvality sú starostlivo vyberané náplne od renomovaných značiek Jacobs Kronung alebo Milka. Medzi prípravou nápojov nebudete musieť čakať - všetko prebieha okamžite a bez prenosu chutí vďaka kapsliam T-Disc a procesu parného prečistenie trysiek ihneď po príprave každého nápoja.
Vyberateľný zásobník na vodu má objem 0,7 l. Celý systém je možné čistiť a odvápňovať pomocou servisného T-Disco (súčasť balenia). Veľkosť šálky nehrá žiadnu rolu - podstavec je výškovo polohovateľný, prípadne ho možno úplne vybrať a umyť. V prípade, že omylom otvoríte hlavu prístroja počas procesu prípravy, dôjde k automatickému vypnutiu. Rovnako tak aj bezpečnostná poistka zabráni nechcenému spusteniu procesu sparenia.
Zariadenie samovoľne prechádza do režimu Stand-by po každom procese sparenia a zapnutie/vypnutie, aby ušetril energiu. O stave prístroja vás informujú LED ukazovatele. Tassimo radu 120 je v kompaktnom, modernom a nadčasovom dizajne, aby bol nielen dobrým sluhom, ale aj nádherným doplnkom každej domácnosti.

Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Kapsulový
Vyhotovenie Voľne stojací

Kapsuly

Druh kapsuly Tassimo
Kód:  EAN3385k
Produktové číslo:  TAS1201
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07