Obnoviť stránku

TASSIMO My Way TAS6003

4,6 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TASSIMO My Way TAS6003



Jednoduchá a profesionálna príprava kávy

Chcete si užívať kávu ako zo svojej obľúbenej kaviarne v pohodlí vášho domova? Potom vás určite zaujme kávovar TASSIMO My Way, ktorý pripraví váš obľúbený nápoj stlačením jediného tlačidla. Patentovaná technológia TASSIMO INTELLIBREW rozozná a pripraví nápoj podľa čiarového kódu na kapsule. Vďaka kompaktným rozmerom sa kávovar vojde aj do malých priestorov a moderný dizajn kávovaru My Way sa bude vo vašej kuchyni skvele vynímať.


Pochutnajte si na mnohých druhoch kávy

TASSIMO My Way je dokonale prispôsobený k vášmu pohodliu. Stlačením jediného tlačidla si pochutnáte na všetkých obľúbených druhoch kávy, ako je silné espresso, voňavé Cappuccino, lahodné Latte Macchiatto alebo horúca čokoláda. Naviac je kávovar vybavený flexibilným výškovo nastaviteľným stojanom, ktorý umožňuje pripraviť kávu do hrnčekov a pohárov všetkých veľkostí.


Jednoduché dotykové ovládanie

Automatický kávovar TASSIMO My Way ponúka veľmi jednoduché dotykové ovládanie na prednom paneli. Máte teda možnosť pripraviť si nápoj použitím východiskového nastavenia so stredným tlačidlom, alebo si vybrať vlastné možnosti prípravy kávy podľa individuálnej chuti stlačením tlačidiel na okraji ovládacieho panela. Kávovar My Way tiež umožňuje uložiť až štyri rôzne vlastné obľúbené nastavenia.


Tassimo Intellibrew

Táto patentovaná technológia vám umožní zakaždým pripraviť lahodnú kávu ako z kaviarne, a to vďaka čiarovému kódu na každej kapsule, ktorý obsahuje informáciu o optimálnom množstve vody, teplote a dobe sparenia pre prípravu perfektného nápoja.

Krátka doba prípravy

Inovatívny prietokový ohrievač znižuje čas zahrievania prístroja na minimum. Pri príprave viac nápojov nie je nutné vodu ohrievať a prenosu chutí zabraňuje samovoľné čistenie trysiek parou po dokončení prípravy každej šálky.

Jednoduché čistenie

Prístroj Vám sám oznámi, kedy potrebuje odvápniť. Proces čistenia sparovacieho systému a odstránenia vodného kameňa sa spustí automaticky po vložení servisnej kapsuly so špeciálnym čiarovým kódom, ktorá je súčasťou balenia.

Nastaviteľný stojan na šálky

Pre optimálnu prípravu mnohých druhov kávy slúži vymeniteľný stojan na rôzne veľkosti šálok. Jednoduchým nastavením stojana tak vždy vytvoríte kávu ako profesionál.

Odnímateľná nádoba na vodu

Jednoduchej príprave kávy napomáha vyberateľná nádržka na vodu s objemom 0,8 litra. Kávovar je tiež vybavený ukazovateľom množstva vody. Vždy tak budete mať prehľad o spotrebe vody a nutnosti doplnenia.

Automatická úspora energie

Kávovar vám pomáha šetriť náklady hneď niekoľkými spôsobmi. Jedinečný prietokový ohrievač zabezpečí, aby sa pri príprave nápoja ohrialo len nevyhnutné množstvo vody. Po príprave každého nápoja sa spotrebič automaticky prepne do pohotovostného režimu.


Dodatočné informácie ku kávovaru Bosch TASSIMO MY WAY

  • Tlak: 3,3 bar
  • Kategória: kávovar na kapsuly
  • Farebné prevedenie: červené
  • Displej: áno
  • Funkcia Auto-Cappuccino: áno
  • Pripojenie na vodu: nie
  • Dĺžka prívodového kábla: x m
  • Typ ovládania: dotykové
  • Nastavenie sily/intenzity kávy/množstva vody: áno
  • Automatické čistenie/automatické odvápňovanie: áno
  • Vyberateľný zásobník vody: áno
  • Ukazovateľ množstva vody: áno

Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Kapsulový
Vyhotovenie Voľne stojací

Vlastnosti

Príkon 1 500 W
Tlak čerpadla 3,3 bar
Objem nádržky na vodu 1,3 l

Kapsuly

Druh kapsuly Tassimo

Výbava

Údržba a čistenie Samočistiaci systém

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 32,5 cm
Šírka 23 cm
Výška 29 cm
Hmotnosť 3,26 kg

Farba

Farba Červená
Kód:  TASKK101
Produktové číslo:  TAS6003
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08