Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Bosch TASSIMO TAS5546EE červený

4,6 27 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch TASSIMO TAS5546EE červený

Plne automatická príprava stlačením jedného tlačidla

Kávovar na kapsuly BOSCH Tassimo TAS5546EE sa predstavuje ako skvelo vyzerajúci dizajnový prístroj, ktorý si vás ihneď získa minimalistickým hladkým lesklým povrchom a chrómovými doplnkami. Svoj obľúbený nápoj získate prostredníctvom tohto kávovaru naozaj rýchlo - plne automatická príprava stlačením jedného tlačidla vyrieši všetko za vás. LED ukazovatele informujú o stave prístroja, a vy tak máte vždy všetko pod kontrolou.


Kávovar na kapsuly Bosch TASSIMO TAS5546EE

Vychutnávajte si kávu plnými dúškami

Kávovar BOSCH Tassimo TAS5546EE je určený na použitie s kvalitnými kávovými kapsulami T-Disc, ktoré sú dostupné v mnohých rôznych príchutiach a typoch nápoja. Milovníci mliečnych nápojov ocenia špeciálnu inovatívnu technológiu tekutého mlieka priamo vo vnútri kapsuly a na svoje si prídu aj vyznávači espressa v talianskom štýle. Kávovar navyše disponuje inteligentným rozpoznávaním čiarového kódu kapsuly a vykoná na základe tohto rozpoznania všetky potrebné nastavenia automaticky.


Espresso BOSCH Tassimo TAS5546EE sa prispôsobí každému používateľovi

Kávovar BOSCH Tassimo TAS5546EE sa dokonale prispôsobí každému používateľovi - stačí len zvoliť intenzitu nápoja presne podľa osobných preferencií. Vďaka jedinečnému systému prietokového ohrievača je príprava rýchla a čistá. Nechýba ani dostatočne objemný odnímateľný zásobník na vodu.

Kávovar na kapsuly Bosch TASSIMO TAS5546EE

Kávovar na kapsuly Bosch TASSIMO TAS5546EE

Nechýba poistka proti nechcenému spusteniu sparenia

Hlavu si nemusíte lámať ani s veľkosťou hrnčekov či pohárov - výškovo nastaviteľný a vyberateľný podstavec na šálky s mriežkou z nehrdzavejúcej ocele si poradí s akýmkoľvek typom a výškou. Veľký dôraz je kladený tiež na bezpečnostné prvky, reprezentované automatickým bezpečnostným vypnutím pri otvorení hlavy prístroja a tiež bezpečnostnou poistkou, ktorá zabraňuje nechcenému spusteniu sparenia.


Kľúčové vlastnosti kávovaru BOSCH Tassimo TAS5546EE

  • Prietokové ohrievanie
  • Nádrž na vodu 1,4 l
  • Kapsuly T Disc
  • Inteligentné rozoznanie čiarového kódu kapsuly
  • LED ukazovatele
  • Filtračný systém Brita

Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Kapsulový
Vyhotovenie Voľne stojací

Vlastnosti

Príkon 1 300 W
Tlak čerpadla 3,3 bar
Objem nádržky na vodu 1,4 l

Kapsuly

Druh kapsuly Tassimo

Výbava

Údržba a čistenie Systém odvápnenia, Samočistiaci systém

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 28,3 cm
Šírka 22,1 cm
Výška 28,6 cm
Hmotnosť 5 kg
Kód:  BOTAS554
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13