Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOSCH SPV66TX01E

4,7 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH SPV66TX01E

Šetrné, tiché a úsporné umývanie

Vstavaná umývačka BOSCH SPV66TX01E pojme až 10 súprav riadu a ponúka 6 programov vrátane intenzívneho a úsporného umývania. Umývačka je šetrná nielen k riadu, ale aj k vašim ušiam vďaka programu Silence Plus, ktorý zabezpečí veľmi tichú prevádzku. Tento model sa navyše pýši triedou spotreby energie A+++, nízkou spotrebou vody 9,5 l na cyklus a triedou účinnosti sušenia A.


Kľúčové vlastnosti vstavanej umývačky BOSCH SPV66TX01E

  • Úsporný motor EcoSilence Drive
  • Tichý chod – 43 dB
  • PerfectDry so systémom sušenia Zeolith
  • Ostrekovacie rameno Duo Power pre šetrné umývanie
  • Ochranný program pre šetrné umývanie a sušenie skla
  • Výškovo nastaviteľný horný kôš
  • Vnútorné LED osvetlenie EmotionLight
  • Auto 3 v 1 – prispôsobí umývanie použitému umývaciemu prostriedku
  • Ochrana AquaStop
  • Výmenník tepla zaručí vždy správnu teplotu
  • Regeneračná elektronika – reguluje použitie zmäkčovača vody

Naplno rozvinie silu umývacieho prostriedku

Vďaka dávkovaciemu asistentovi vpadne umývacia tableta priamo do malej záchytnej misky, ktorá sa nachádza na vrchnom koši na riad. Cielený prúd vody tabletu rýchlo rozpustí a umývací prostriedok sa rovnomerne rozdelí po celom vnútri umývačky, takže vždy dosiahnete optimálny výsledok umývania. S dávkovacím asistentom môžete bez obáv používať práškové a gélové umývacie prostriedky.


Menej vody, menej energie a lepšie umytý riad

Inteligentný systém AquaSensor pomocou infračerveného lúča reguluje spotrebu vody v závislosti od typu a stupňa znečistenia riadu. Podľa množstva zvyškov jedla, tuku, alebo pozostatkov čistiaceho prostriedku systém priebežne vyhodnocuje, či v oplachovaní pokračovať, alebo nie. Vďaka tomu ušetríte nielen za spotrebu vody, ale usporíte aj elektrickú energiu.


Šetrné umývanie s optimálnym výsledkom

Okrem štandardného striekacieho ramena je umývačka BOSCH vybavená špeciálnym ramenom DuoPower s dvojitým ostrekovaním, ktoré je umiestnené na hornom koši. Skladá sa z dvoch ergonomicky navrhnutých ramien, ktoré zabezpečujú cielenú cirkuláciu vody a jej prístup do každého rohu vnútorných častí umývačky. Vďaka tejto presnej regulácii je každý umývací cyklus obzvlášť šetrný k pohárom a riadu.


Výškovo nastaviteľný horný kôš

Výšku horného koša ľahko upravíte aj pri úplnom zaťažení vďaka systému RackMatic s úplným vysunutím. Jednoduchým stlačením páčok, nachádzajúcich sa na bokoch horného koša, nastavíte jeho výšku v 3 úrovniach. Tento systém uľahčuje ukladanie riadu, ale aj vypratanie košov. Poskytuje teda dostatok miesta na väčšie hrnce, taniere na pizzu a iný riad v spodnom koši.


Flexibilný systém košov

Optimalizované koše VarioFlex sa postarajú o komfortné uloženie riadu do umývačky. Horný kôš je vybavený sklopnými deliteľnými etažérmi a dvoma radmi sklopných tŕňov. Dolný kôš disponuje sklopným držiakom na poháre a sklopnými tŕňmi. Vďaka tejto konštrukcii ľahko uložíte nielen hrnce, panvice, taniere a príbory, ale rozšírením priestoru medzi tŕňmi pohodlne uložíte aj misky a iný objemnejší riad.


Príborová zásuvka Vario

Výsuvná príborová zásuvka Vario nahrádza klasický kôš na príbory, vďaka čomu uvoľní veľa miesta v spodnom koši. Zásuvka sa skvele hodí na ukladanie príborov, ale aj väčších kuchynských potrieb, ako sú naberačky, či metly. Do tejto tretej úrovne ukladania sa zmestia aj malé šálky na espreso.


Ekonomické sušenie s brilantným leskom

V špeciálnej nádobe vnútri umývačky je umiestnený prírodný Zeolith, ktorý má schopnosť pohlcovať vlhkosť a premieňať ju na teplo. Proces sušenia vďaka tomu spotrebuje malé množstvo energie a významne znižuje využívanie výkonu spotrebiča. Minerál Zeolith sa po ukončení každého umývacieho cyklu regeneruje, vydrží po celú dobu životnosti umývačky riadu a nemusíte ho nikdy vymieňať.


Umyté a usušené 3× rýchlejšie

Stlačením tlačidla VarioSpeed Plus sa skráti doba umývania až o 66 %. Dĺžka skráteného času sa okamžite objaví na displeji. Výsledkom je optimálne čistý, žiariaci a suchý riad v najkratšom možnom čase. Táto funkcia je ideálnou voľbou, ak potrebujete umyť veľké množstvo riadu a skla čo najrýchlejšie.


Maximálna hygiena

Funkcia HygienePlus je ideálna na umývanie riadu a kuchynských potrieb, pri ktorých sú vysoké požiadavky na maximálnu hygienu. Počas fázy oplachovania sa na 10 minút zvýši teplota až na 70 °C, vďaka čomu je odstránených až 99 % všetkých baktérií a mikróbov. Táto funkcia nájde uplatnenie aj v domácnostiach s malými deťmi, alebo alergikmi.


Výkonný, odolný a tichý motor

Táto umývačka je vybavená novým úsporným motorom EcoSilence Drive, ktorý je neobyčajne tichý, účinný a zabezpečuje nízku spotrebu elektrickej energie. Systém EcoSilence Drive navyše pracuje bez kief, vďaka čomu je znížený prevádzkový hluk a výsledkom je vždy špičkovo umytý riad s úžasným leskom.


Ohľaduplná starostlivosť o vaše chúlostivé sklo

Vzhľadom k tomu, že mäkká voda spôsobuje koróziu, umývačka riadu BOSCH SPV66TX01E s technológiou ochrany skla neustále reguluje stupeň tvrdosti. Týmto spôsobom je zabezpečené šetrné umývanie cenného skla a chúlostivého porcelánu. Žiariace poháre bez zvyškov čistiaceho prostriedku sú jednoznačným dôkazom skvelého a šetrného umývania.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikoro

Typ umývačky

Typ umývačky Úzka
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky Plne integrovaná

Funkcie umývačky

Bezpečnostné funkcie umývačky AquaStop

Vlastnosti

Uloženie príborov Zásuvka

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 82 cm
Šírka umývačky 45 cm
Hĺbka umývačky 55 cm

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,65 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,9 m (1,9 m)
Kód:  BOMY75
Produktové číslo:  SPV66TX01E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07