Obnoviť stránku

Bosch SPI69T55EU

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch SPI69T55EU

Bosch SPI 69T55EU je vstavaná umývačka s predným ovládacím panelom a prehľadným displejom, ktorá pojme až 10 súprav riadu. Aj cez veľa intregrovaných technológií spadá do energeticky veľmi úsporné triedy A ++. Na výber budete mať z 6 rôznych prednastavených programov a 5 teplôt. Medzi programy sa vynímajú praktický IntenzivZone, ktorý si poradí aj so silne zašpinenými hrnce a panvice, úsporný Eco 50 alebo rýchly 45 °. Z ďalších funkcií nechýba AquaStop, špeciálne nastavenie motora EcoSilenceDrive alebo možnosť odložiť štart.
Vo vnútri umývačky nájdete koša so systémom VarioFlexPlus. Horný kôš je výškovo nastaviteľný, má sklopné priehradky a odkladaciu plochu určenú pre malé hrnčeky. V dolnom koši sa nachádza sklopné priehradky na taniere, špeciálny držiak na poháre a príborová zásuvka Vario, do ktorej sa zmestí až 14 obedových súprav alebo väčšie kuchynské potreby ako ako sú naberačky alebo metly. Kvôli väčšej bezpečnosti nechýba umývačke mechanická detská poistka.

Parametre a špecifikácia

Typ umývačky

Typ umývačky Úzka
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky S čelným ovládacím panelom
Kód:  FAM256k
Produktové číslo:  SPI69T55EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11