Obnoviť stránku

Bosch SMV46NX00E

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch SMV46NX00E

Vstavaná umývačka Bosch SMV46NX00E umyje až 14 jedálenských súprav

Bosch SMV46NX00E je špičková, ale pritom cenovo dostupná vstavaná umývačka, ktorá vyniká krásnym dizajnom, ktorý zapadne do akejkoľvek kuchyne. Na jeden cyklus dokáže pojať až 14 súprav riadu a radí sa do energetickej triedy A++, takže vám ušetrí aj peňaženku. Jej hlavnou výhodou sú nielen prvotriedne technológie uľahčujúce prevádzku, ale aj Silence Plus, vďaka čomu je vstavaná umývačka riadu Bosch SMV46NX00E extrémne tichá a hlučnosť neprekročí hranicu 46 dB.

Bosch SMV46NX00E

Nielen pre vaše príbory, ale aj pre vaše šálky na espresso

Klasický kôš na príbory je nahradený výsuvnou príborovou zásuvkou Vario, vďaka čomu došlo k uvoľneniu miesta v spodnom koši. Zásuvka Vario sa hodí nielen na ukladanie príborov, ale tiež aj väčších kuchynských potrieb, ako sú naberačky či metly. Do tretej úrovne ukladania sa zmestia aj malé šálky na espreso.

Bosch SMV46NX00E

Plne rozvinie silu umývacieho prostriedku

Našli ste niekedy nerozpustené tablety na dne umývačky? Vďaka dávkovaciemu asistentu spadne čistiaca tableta priamo do malej záchytnej misky, kde ju presne mierený prúd okamžite rozpustí. Tým sa prostriedok dostane rovnomerne do celého priestoru, váš riad bude vždy perfektne čistý a vy prestanete plytvať svojimi tabletami.


Bosch SMV46NX00E

Veľké taniere? Žiadny problém!

Výšku horného koša ľahko upravíte aj pri plnom zaťažení vďaka systému RackMatic s plným výsuvom. Jednoduchým stlačením páčok, nachádzajúcich sa po stranách horného koša, nastavíte jeho výšku v 3 úrovniach. Tento systém uľahčuje ukladanie riadu, ale aj vypratanie košov. Poskytuje teda dostatok miesta pre väčšie hrnce a iný riad v spodnom koši.

Bosch SMV46NX00E

Výkonný, odolný, tichý a účinný motor

Účinný EcoSilence motor zaisťuje nízku spotrebu elektrickej energie. Pracuje bez kief a zaručuje špičkové výsledky. Pre zvýšenie účinnosti umývania sa už viac ako 25 rokov vyvíjajú, testujú a vyrábajú tieto bezuhlíkové motory v továrni v Michalovciach na Slovensku.


Bosch SMV46NX00E

Červené informačné osvetlenie

Pri vstavaných myčkách môže byť niekedy problém spoznať, či už je umývanie hotové. Bosch preto vymyslel červený bod premietaný na podlahu, ktorý vás informuje, či je vaša plne vstavaná umývačka riadu Bosch SMV46NX00E stále v prevádzke, alebo či už prácu dokončila.

Bosch SMV46NX00E

Žiarivé poháre

Možno by vás mohlo prekvapiť zistenie, aký veľký vplyv na sklo a jemnú keramiku má používaný typ vody na umývanie. Pretože mäkká voda spôsobuje koróziu skla, umývačky riadu Bosch s technológiou ochrany skla neustále regulujú stupeň tvrdosti vody.


Bosch SMV46NX00E

Umyté a usušené 3× rýchlejšie

Šetrite svoj drahocenný čas a nenechajte sa zdržovať od obľúbených činností. Tejto úspory docielite s jedinečnou funkciou VarioSpeed Plus, ktorá dokáže skrátiť dobu umývania a sušenia až o 66 %, samozrejme pri zachovaní špičkových výsledkov.

Bosch SMV46NX00E

Menej vody, menej energie a lepšie umytý riad

Vstavaná umývačka riadu Bosch SMV46NX00E disponuje systémom AquaSensor s infračerveným lúčom, ktorý sa stará o reguláciu vody v závislosti od typu a stupňa znečistenia. Podľa miery znečistenia riadu systém v procese oplachovania vyhodnocuje, či v oplachovaní pokračovať alebo nie.


Bosch SMV46NX00E

Pre ohľaduplnú starostlivosť o vaše chúlostivé sklo

Program sklo 40 °C jemne umyje poháre, ako napríklad veľmi kvalitný krištáľ, a zároveň sa postará, aby boli optimálne usušené a skvele sa leskli. To umožňuje zníženie teploty, nastavenie teploty leštidla a predĺženie doby sušenia. Lesklé sklo a žiadne zvyšky vody po sušení sú jasným dôkazom brilantného a jemného umývania riadu.

Bosch SMV46NX00E

Záruka 10 rokov proti prehrdzaveniu vnútorného plášťa umývačiek Bosch

Vďaka použitiu kvalitných materiálov a perfektnému spracovaniu poskytuje spoločnosť Bosch k štandardnej záruke navyše ešte zadarmo desaťročnú záruku na prehrdzavenie vnútorného plášťa umývačky. Záruku automaticky získate, ak si zakúpite umývačku Bosch a spĺňate všetky požiadavky uvedené v podrobných podmienkach.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikoro

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky Plne integrovaná

Funkcie umývačky

Bezpečnostné funkcie umývačky AquaStop

Vlastnosti

Uloženie príborov Zásuvka

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 82 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 55 cm

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,65 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,9 m (1,9 m)
Kód:  BOMY96
Produktové číslo:  SMV46NX00E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01