Obnoviť stránku

BOSCH SMV46MX01E

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH SMV46MX01E

Bosch SMV46MX01E je špičková a cenovo dostupná vstavaná umývačka, ktorá vyniká krásnym dizajnom, ktorý zapadne do akejkoľvek kuchyne. Na jeden cyklus dokáže poňať až 13 súprav riadu a radí sa do energetickej triedy A++, takže vám ušetrí aj peňaženku. Jej hlavnou výhodou sú nielen prvotriedne technológie uľahčujúce prevádzku, ale aj Silence Plus, vďaka čomu je umývačka extrémne tichá a hlučnosť neprekročí hranicu 46 dB. Veľmi účinný motor EcoSilence Drive zaisťuje ešte nižšiu spotrebu elektrickej energie, pracuje bez kief a zaručuje špičkové výsledky za každých okolností.

Kľúčové vlastnosti Bosch SMV46MX01E

  • Plne vstavaná umývačka s technológiou PerfectDry
  • InfoLight - červené bodové osvetlenie na podlahu
  • 6 programov a 6 umývacích teplôt
  • Variabilný systém košov VarioFlex a príborová zásuvka Vario
  • Funkcia odložený štart 1 - 24 h
  • VarioSpeed Plus pre skrátené umývanie
  • Bezpečnostný systém AquaStop

Technológia umývačky Bosch

Trápia vás večne nerozpustené tablety na dne umývačky? Vďaka dávkovaciemu asistentovi spadne tableta priamo do malej záchytnej misky, kde ju presne mierený prúd okamžite rozpustí. Ušetríte tak na tabletách a ich zbytočnom plytvaní.

Ak stlačíte tlačidlo VarioSpeed Plus, skráti sa čas umývania až o 66 %. Výsledkom sú optimálne čisté a suché riady v najkratšom možnom čase. Nevyhnutnou funkciou je aj systém AquaSenzor, ktorý v závislosti od stupňa znečistenia riadu reguluje spotrebu. Funkcia LoadSensor zistí pomocou otočného senzora množstvo riadu a hladinu vody, ktorú podľa potreby reguluje. 

Šikovná preplachovacia technológia ActiveWater maximalizuje účinnosť a zabezpečuje ekologické oplachovanie pre dokonalý výsledok umývania. Spoločne s cieleným rozložením vody, filtráciou, rýchlejším ohrievaním a vysokým výkonom čerpadla je zaistená dokonalá cirkulácia vody.

Dômyselné riešenie vnútorného priestoru umývačky

Na prehľadnom displeji nájdete všetky informácie. Zobrazí nielen zostávajúci čas, ale aj chýbajúce prostriedky. Veľmi prakticky je riešený vnútorný priestor, ktorý umožňuje jednoduché vkladanie riadu vďaka variabilnému systému košov VarioFlex.

Nájdeme tu strieborné XXL koše s držadlom pre bežné riady. Horný výškovo nastaviteľný kôš poskytne extra miesto pre vyšší riad a so systémom RackMatic môžete pohodlne meniť nastavenie výšky aj pri hornom koši naloženom riadom. Získate tak miesto na väčšie hrnce a na poháre s dlhou stopkou.

Programy:
Intenzívny 70 °C
Auto 45 °C -65 °C
Eco 50 °C
Sklo 40 °C
TurboSpeed 20 min 60 °C
Hodinový 65 °C

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikoro

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky Plne integrovaná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla
Bezpečnostné funkcie umývačky Detská poistka, Ochrana proti pretečeniu

Vlastnosti

Vlastnosti Displej, Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 82 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 55 cm
Kód:  BOMY67
Produktové číslo:  SMV46MX01E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12