Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOSCH SMV46MX00E

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH SMV46MX00E

BOSCH SMV46MX00E

Nielen pre vaše príbory, ale aj pre vaše šálky na espresso

Klasický kôš na príbory je nahradený výsuvnou zásuvkou na príbor Vario, vďaka čomu došlo k uvoľneniu miesta v spodnom koši. Zásuvka Vario sa hodí nielen na ukladanie príborov, ale tiež aj väčších kuchynských potrieb, ako sú naberačky či metly. Do tretej úrovne ukladania sa zmestia aj malé šálky na espresso.

BOSCH SMV46MX00E

Plne rozvinie silu umývacieho prostriedku

Našli ste niekedy nerozpustené tablety na dne umývačky? Vďaka asistentovi dávkovania spadne čistiaca tableta priamo do malej záchytnej misky, kde ju presne mierený prúd okamžite rozpustí. Tým sa prostriedok dostane rovnomerne do celého priestoru, váš riad bude vždy perfektne čistý a vy prestanete plytvať svojimi tabletami.


BOSCH SMV46MX00E

Veľké taniere? Žiadny problém!

Výšku horného koša ľahko upravíte aj pri plnom zaťažení vďaka systému RackMatic s plným vysunutím. Jednoduchým stlačením páčok, nachádzajúcich sa po stranách horného koša, nastavíte jeho výšku v 3 úrovniach. Tento systém uľahčuje ukladanie riadu, ale aj vypratanie košov. Poskytuje teda dostatok miesta pre väčšie hrnce a iný riad v spodnom koši.

BOSCH SMV46MX00E

Výkonný, odolný, tichý a účinný motor

Účinný EcoSilence motor zaisťuje nízku spotrebu elektrickej energie. Pracuje bez kief a zaručuje špičkové výsledky. Na zvýšenie účinnosti umývania sa už viac ako 25 rokov vyvíjajú, testujú a vyrábajú tieto bezuhlíkobé motory v továrni v Michalovciach na Slovensku.


BOSCH SMV46MX00E

Umyté a usušené 3× rýchlejšie

Šetrite svoj drahocenný čas a nenechajte sa zdržovať od obľúbených činností. To docielite s jedinečnou funkciou VarioSpeed Plus, ktorá dokáže skrátiť dobu umývania a sušenia až o 66 %, samozrejme pri zachovaní špičkových výsledkov.

BOSCH SMV46MX00E

Menej vody, menej energie a lepšie umytý riad

Umývačka Bosch disponuje systémom AquaSensor s infračerveným lúčom, ktorý sa stará o reguláciu vody v závislosti od typu a stupňa znečistenia. Podľa miery znečistenia riadu, systém v procese oplachovania vyhodnocuje, či v oplachovaní pokračovať alebo nie.


BOSCH SMV46MX00E

Pre ohľaduplnú starostlivosť o vaše chúlostivé sklo

Umývačky riadu Bosch, ktoré sú vybavené technológiou ochrany skla neustále regulujú stupeň tvrdosti. Vďaka tomu je zaistené šetrné umývanie cenného skla alebo chúlostivého porcelánu.

BOSCH SMV46MX00E

Záruka 10 rokov proti prehrdzaveniu vnútorného plášťa umývačiek Bosch

Vďaka použitiu kvalitných materiálov a perfektnému spracovaniu poskytuje spoločnosť Bosch k štandardnej záruke navyše ešte zadarmo desaťročnú záruku na prehrdzavenie vnútorného plášťa umývačky. Záruku automaticky získate, ak si zakúpite umývačku Bosch a spĺňate všetky požiadavky uvedené v podrobných podmienkach.

Parametre a špecifikácia

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky Plne integrovaná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia
Bezpečnostné funkcie umývačky Detská poistka, Ochrana proti pretečeniu

Vlastnosti

Uloženie príborov Kôš
Vlastnosti Displej

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 82 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 55 cm
Kód:  BOMY91
Produktové číslo:  SMV46MX00E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09