Obnoviť stránku

Bosch SMI53L35EU

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch SMI53L35EU

Bosch SMI 53L35EU je vstavaná umývačka so šírkou 60 cm, ktorá je schopná pojať až 12 súprav riadu. Aj napriek veľkému výkonu však spadá do energeticky veľmi úspornej triedy A++. Umývačka ponúka 4 rôzne teploty a 5 programov, medzi ktorými nechýba ani rýchly cyklus umývania alebo eco program s teplotou 50 °C.
Z užitočných funkcií využijete napríklad VarioSpeed, ktorá dokáže významne skrátiť dobu každého umývacieho programu. Senzor naplnenia sám určí množstvo energie potrebnej na dokonalé umytie práve vloženého riadu. Vnútri umývačky nájdete horné a dolné XXL strieborné koše - horný s odkladacou plochou na hrnčeky a sklopnými priehradkami, spodný s košíkom na príbory a sklopnými priehradkami na taniere. Vďaka technológii šetrného umývania skla sa nemusíte báť, že umývačka zničí niektoré vaše jemnejšie sklo.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikoro

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky S čelným ovládacím panelom

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Senzor naplnenia
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu

Vlastnosti

Vlastnosti Displej, Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 82 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 57 cm
Kód:  FAM256e
Produktové číslo:  SMI53L35EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13