Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOSCH SMI24AS01E

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH SMI24AS01E


Prečo si vybrať Bosch?

Môžete sa spoľahnúť, že umývačka Bosch nájde riešenie na všetko. Umývačky výrobca Bosch ponúkajú veľa praktických vlastností, od nastaviteľných políc po automatické programy, ktoré vám vyberú ten najvýhodnejší umývací cyklus. Umývanie riadu nikdy nebolo jednoduchšie - Bosch vždy dokonale umyje každý váš tanier.

10 rokov záruky na plášť umývačky

Vďaka našim kvalitným materiálom a perfektnému spracovaniu poskytujeme k našej štandardnej záruke naviac ešte zadarmo desaťročnú záruku na prehrdzavenie vnútorného plášťa umývačky. Záruku automaticky získate, ak si zakúpite umývačku Bosch a spĺňate všetky požiadavky uvedené v podrobných podmienkach.


dávkovací asistent

Našli ste niekedy nerozpustila tablety na dne umývačky? Vďaka dávkovaciemu asistentu spadne čistiaca tableta priamo do malej záchytnej misky, kde jej presne mierený prúd okamžite rozpustí. Tým sa prostriedok dostane rovnomerne do celého priestoru, váš riad bude vždy perfektne čisté a vy prestanete plytvať svojimi tabletami.


Menej vody, menej energie, ale väčší výkon

ActiveWater je revolučný preplachovací technológie, vďaka ktorej získate maximum z každej kvapky vody. Vďaka cielenému rozloženie vody, optimalizované filtračné technológiu, rýchlejšiemu ohrievanie a vyššej výkonnosti čerpadla zaisťujúce dokonalejšie cirkuláciu vody žiadna kvapka vody nepríde nazmar. Znížením spotreby vody a energie tento model znižuje dopad na životné prostredie a môže vám pomôcť ušetriť peniaze na vaše bežné výdavky.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikoro

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardný
Umiestnenie umývačky Vstavaná

Funkcie umývačky

Bezpečnostné funkcie umývačky AquaStop

Vlastnosti

Uloženie príborov Kôš

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 82 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 57 cm

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,65 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,9 m (1,9 m)
Kód:  BOMY35
Produktové číslo:  SMI24AS01E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03