Obnoviť stránku

Bosch SKS51E22EU

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch SKS51E22EU

Stolná umývačka Bosch, v bielom vyhotovení, ponúka veľmi úspornú prevádzku s nízkou spotrebou vody. Umývačka patrí do energeticky úspornej triedy A+, ktorá vám ušetrí výdavky za energie. Jej kompaktné rozmery oceníte všade, kde je menej miesta - malometrážne byty, kuchynky vo firme alebo na chalupe. Disponuje niekoľkými programami, medzi ktorými nájdete napríklad aj „intenzívny", ktorý si hravo poradí s pripálenými či zaschnutými zvyškami jedál. Umýva totiž pri vysokej teplote, a to až pri 70 °C. Veľkou výhodou je aj pokrokový motor EcoSilenceDrive. Tento úplne nový koncept motora vznikol z myšlienky vývojárov vyrobiť komponenty z tých najkvalitnejších materiálov, čím je dosiahnutá dlhodobá životnosť a takisto sa minimalizuje hluk počas umývania. 

Niekoľko dôvodov na kúpu

  • Veľmi nízka hlučnosť (48 dB)
  • Program ako na intenzívne, tak aj šetrné umývanie
  • Progresívna technológia motora EcoSilenceDrive
  • Nízka energetická náročnosť aj pri famóznych výsledkoch umývania a sušenia
  • Technológia ActiveWater, snímač naplnenia, auto 3 in 1 alebo regeneračné čidlo

Veľa skvelých funkcií!

Technológia ActiveWater maximalizuje účinnosť a zabezpečuje ekologické oplachovanie, aby bol zaistený dokonalý výsledok umývania. Každý deň tak môžete pri umývaní riadu šetriť svoje úspory, a to predovšetkým vďaka cielenému rozloženiu vody, optimalizovanej filtrácii a vyššej výkonnosti čerpadla. Snímač naplnenia zase zaisťuje optimálnu spotrebu vody - zistí množstvo riadu v umývačke a upraví podľa toho spotrebu vody. Ak je v umývačke menšie množstvo riadu, vody, ktorá je určená na umývanie, je podstatne menej. Za zmienku stojí napríklad aj technológia „auto 3 in 1", kedy si nastavíte typ čistiaceho prostriedku a jemu prispôsobíte samotné umývanie. Regeneračná elektronika skúma každú dávku vody a v závislosti od stupňa tvrdosti upraví spotrebu špeciálnej soli, čím sa opäť zlepšuje výsledok umývania.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Typ umývačky

Umiestnenie umývačky Stolná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Senzor naplnenia

Vlastnosti

Vlastnosti Nastaviteľné koše

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 45 cm
Šírka umývačky 55 cm
Hĺbka umývačky 50 cm
Kód:  BOMY18
Produktové číslo:  SKS51E22EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16