Obnoviť stránku

BOSCH SGV4HVX33E

+ doživotná záruka AquaStop
5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH SGV4HVX33E

Perfektný pomocník do vašej kuchyne

Už vás nebaví umývať riad? Spoločnosť BOSCH predstavuje vstavanú umývačku riadu SGV4HVX33E s mnohými programami a funkciami. Chcete prídavné sušenie ExtraDry, výškovo nastaviteľný horný kôš alebo zásuvku na príbory? Umývačka riadu BOSCH SGV4HVX33E je výkonná, úsporná a zároveň tichá vďaka motoru EcoSilence Drive a technológii ActiveWater. Biely hladký dizajn je veľmi elegantný a podčiarkne pôvab vášho domova. Okrem toho spoločnosť BOSCH poskytuje desaťročnú záruku na prehrdzavenie vnútorného plášťa umývačky riadu a doživotnú záruku AquaStop na nehody spôsobené vodou počas celej životnosti spotrebiča.


Kľúčové vlastnosti vstavanej umývačky riadu BOSCH SGV4HVX33E, 60 cm

  • Extra sušenie: voliteľná funkcia pre dodatočné sušenie
  • Koše VarioFlex a príborová zásuvka VarioDrawer: rozšírené možnosti nastavenia s väčším priestorom na všetkých úrovniach
  • InfoLight: červené svetlo premietané na zem indikuje, či je umývačka zapnutá alebo vypnutá
  • AquaStop: 100 % ochrana proti poškodeniu vodou, zaručená počas celej životnosti spotrebiča
  • Motor EcoSilence:  mimoriadne úsporná a tichá prevádzka s extrémne dlhou životnosťou

Flexibilné koše a praktická príborová zásuvka

Úplne nový dizajn košov ponúka maximálny priestor, stabilitu a flexibilitu. Systémy košov BOSCH sa dokonale prispôsobí všetkým vašim potrebám, poskytujú mimoriadnu stabilitu a inovatívne možnosti využitia priestoru. Vďaka sklopným tŕňom a etažérom pojmú aj objemný riad vrátane hrncov a panvíc. Horný kôš možno navyše vďaka systému Rackmatic výškovo polohovať, a to až o 5 cm aj pri plnom naložení. Výsuvná zásuvka na príbory Vario nahrádza klasický kôš na príbory a tým sa uvoľní veľa miesta v dolnom koši. Zmestia sa do nej okrem príborov aj naberačky, metly a šálky na espresso. Umyjete tak pohodlne viac riadu.

Vstavaná umývačka riadu Bosch SGV4HVX33E má výkonný, úsporný a tichý motor 

Vstavaná umývačka riadu BOSCH SGV4HVX33E s pohonom EcoSilence Drive poskytuje vysoký umývací výkon a nízku hlučnosť. Je vybavená bezuhlíkovým motorom šetriacim energiu, ktorý optimálne znižuje hluk vznikajúci trením a zabezpečuje oveľa plynulejšiu a tichšiu prevádzku. Technológia ActiveWater zas pomocou cielenej distribúcie vody, filtračnej technológie a rýchlejšiemu ohrevu zaisťuje ekologické oplachovanie a dokonalý výsledok umývania. Vychutnajte si pokoj a čistú domácnosť s umývačkou riadu BOSCH SGV4HVX33E.

 

Vedeli ste, že...

Vstavaná umývačka riadu BOSCH SGV4HVX33E je vybavená červeným bodovým svetlom StatusLight, ktoré signalizuje, či sa umývačka ešte používa alebo je pripravená na vyloženie. 


Plné využitie sily čistiacich prostriedkov

Vďaka dávkovaciemu asistentovi vypadne umývacia tableta priamo do malej záchytnej misky vpredu na vrchnom koši na riad. Cielený prúd vody rozpustí tabletu kontrolovane a rýchlo. Umývací prostriedok sa rozdelí rovnomerne po celom vnútrajšku umývačky, a tak dosiahnete vždy optimálny výsledok umývania.

Vlastný program na jeden dotyk umývačky riadu 60 cm BOSCH

Umývačka riadu 60 cm BOSCH SGV4HVX33E má celkovo 6 programov, a to Eco (50 °C), Auto (45 – 60 °C), Intenzívny (70 °C), Hodinový (65 °C), Tichý (50 °C) a Obľúbený. Súčasťou ponuky je tiež prídavné sušenie ExtraDry, funkcia Polovičná náplň a SpeedPerfect+. Jedným dotykom však môžete skombinovať program a ďalšiu funkciu. To vám zjednoduší každodenné používanie umývačky riadu. Naprogramované nastavenia sa dajú jednoducho spustiť na ovládacom paneli. Skombinovať si môžete napríklad funkciu ExtraDry s programom Eco 50 °C.

Doživotná záruka AquaStop a desaťročná záruka proti prehrdzaveniu vnútorného plášťa umývačky

So vstavanou umývačkou riadu Bosch SGV4HVX33E máte 100% ochranu proti nehodám spôsobených vodou počas celej životnosti spotrebiča. AquaStop predstavuje systém, ktorý sa skladá z dvojstennej prívodnej hadice, bezpečnostného ventilu a nádobky s plavákovým spínačom. Spoločnosť Bosch garantuje ochranu proti poškodeniu vodou. Navyše máte desaťročnú záruku proti prehrdzaveniu vnútorného plášťa umývačky.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda D
Kapacita súprav riadu 13 ×
Doba trvania (program ECO) 5,33 h (320 min)
Spotreba vody na cyklus (program ECO) 9,5 l
Emisie hluku šíreného vzduchom C

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Vstavaná
Riešenie umývačky Plne integrovaná

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla, Extra sušenie
Programy umývania Rýchly, Polovičná náplň
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu, AquaStop
Všeobecné funkcie umývačky Zvukový signál ukončenia umývania, Premietanie informácií na podlahu

Vlastnosti

Uloženie príborov Zásuvka
Vlastnosti Displej, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 81,5 cm
Šírka umývačky 59,8 cm
Hĺbka umývačky 55 cm

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,65 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,9 m (1,9 m)
Kód:  BOMY182
Produktové číslo:  SGV4HVX33E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04