Obnoviť stránku

BOSCH SGS2HVW72E

+ doživotná záruka AquaStop
5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH SGS2HVW72E

Nemecká kvalita u vás doma

Umývanie riadu v ruke? Na to môžete s pokojným srdcom zabudnúť. Zaobstarajte si umývačku riadu BOSCH SGS2HVW72E a vychutnávajte si získaný čas navyše pre seba a svojich blízkych. Voľne stojaca umývačka riadu BOSCH SGS2HVW72E ponúka päť programov a tri špeciálne funkcie. Koše umývačky sú navrhnuté pre vysokú flexibilitu. Na príbory aj malé predmety využijete príborovú zásuvku, ktorá plnohodnotne nahrádza príborový košík. Horný kôš je možné vďaka systému Rackmatic výškovo polohovať, a to až o 5 cm. Túto možnosť určite oceníte pri umývaní väčších hrncov, či vyššieho riadu. Displej umývačky BOSCH SGS2HVW72E má sedem zón a prehľadne ukazuje nielen zostávajúci čas umývacieho programu, ale aj chýbajúce umývacie prostriedky. Prevádzka umývačky vás nebude nijako rušiť vďaka výkonnému a hluk eliminujúcemu motoru EcoSilence. Objavte výhody umývačiek BOSCH!

Kľúčové vlastnosti voľne stojacej umývačky riadu BOSCH SGS2HVW72E, 60 cm

  • Extra sušenie: voliteľná funkcia pre prídavné sušenie
  • Systém Rackmatic: výškovo nastaviteľný horný kôš ponúka ďalší priestor, najmä na vysoký riad
  • Sedemzónový displej: zobrazuje zostávajúci čas a bežné informácie, ako napríklad chýbajúce umývacie prostriedky
  • AquaStop: 100 % ochrana pred škodami spôsobenými vodou, garantovaná značkou BOSCH po celú dobu životnosti spotrebiča
  • Motor EcoSilence: obzvlášť úsporný a tichý pri prevádzke, s mimoriadne dlhou životnosťou

Jednoduché a flexibilné ukladanie riadu

Koše Vario sú navrhnuté na maximálne využitie priestoru umývačky. Koše ľahko prispôsobíte svojim potrebám pomocou sklopných tŕňov a etažérov. Poskytujú vysokú stabilitu a bezpečnosť pre všetky typy riadu. Manipulácia s nimi je veľmi jednoduchá a plynulá. Vďaka systému Rackmatic je možné výškovo polohovať horný kôš až o 5 cm. Umývačka tak pojme aj vyšší, či rozmernejší riad ako sú veľké hrnce a panvice. Úplne v hornej časti umývačky sa nachádza príborová zásuvka, ktorá plnohodnotne nahrádza klasický príborový kôš, a uvoľňuje tak miesto v spodnom koši. Okrem príborov do nej môžete vkladať metly, naberačky, alebo aj šálky na espresso.

Motor umývačky BOSCH SGS2HVW72E je výkonný a úsporný

Voľne stojaca umývačka riadu BOSCH SGS2HVW72E s pohonom EcoSilence Drive™ poskytuje vysoký výkon umývania a zároveň nízku hlučnosť. Je vybavená bezkefovým motorom, ktorý šetrí energiu, optimálne znižuje hluk vznikajúci trením a zaručuje oveľa plynulejšiu a tichšiu prevádzku. Technológia ActiveWater zas pomocou cielenej distribúcie vody, filtračnej technológie a rýchlejšiemu ohrievania zabezpečuje ekologické oplachovanie a dokonalý výsledok umývania. Vychutnajte si tichú a čistú domácnosť s umývačkou riadu BOSCH SGS2HVW72E.


Vedeli ste, že…

Umývačku riadu BOSCH SMS8YCI03E je možné kontrolovať a ovládať kedykoľvek a odkiaľkoľvek, zo sedačky v obývačke, alebo cestou z práce. A ak si práve chcete na chvíľku oddýchnuť, alebo konečne zaspí dieťa, vďaka funkcii „Silence on Demand” je možné okamžite znížiť hladinu hluku po dobu 30 minút na absolútne minimum.


Maximálne využitie sily umývacích prostriedkov

Vďaka dávkovaciemu asistentovi vypadne umývacia tableta priamo do malej záchytnej misky vpredu na vrchnom koši na riad. Cielený prúd vody rozpustí tabletu kontrolovane a rýchlo. Umývací prostriedok sa rovnomerne rozdelí po celom vnútrajšku umývačky, a tak vždy dosiahnete optimálny výsledok umývania.

Doživotná záruka AquaStop a desaťročná záruka proti prehrdzaveniu vnútorného plášťa umývačky

S voľne stojacou umývačkou riadu BOSCH SGS2HVW72E máte 100 % ochranu proti nehodám spôsobeným vodou, a to po celú dobu životnosti spotrebiča. AquaStop predstavuje systém, ktorý sa skladá z dvojstennej prívodnej hadice, bezpečnostného ventilu a záchytky s plavákovým spínačom. Ochrana proti škodám spôsobeným vodou je garantovaná značkou BOSCH. Navyše máte desaťročnú záruku proti prehrdzaveniu vnútorného plášťa umývačky.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda E
Kapacita súprav riadu 13 ×
Doba trvania (program ECO) 3,75 h (225 min)
Spotreba vody na cyklus (program ECO) 9,5 l
Emisie hluku šíreného vzduchom C

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Voľne stojaca
Riešenie umývačky S čelným ovládacím panelom

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart, Vodný senzor, Senzor naplnenia, Výmenník tepla, Extra sušenie
Programy umývania Rýchly, Polovičná náplň
Bezpečnostné funkcie umývačky Ochrana proti pretečeniu, AquaStop

Vlastnosti

Uloženie príborov Zásuvka
Vlastnosti Displej, Odnímateľný vrchný kryt, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 84,5 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 60 cm

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice 1,9 m
Dĺžka odpadovej hadice 1,65 m (1,65 m)
Kód:  BOMY198
Produktové číslo:  SGS2HVW72E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11