Obnoviť stránku

Bosch sada ochranných pomôcok

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch sada ochranných pomôcok

Súprava ochranných pomôcok Bosch pre domáce aj profesionálne použitie. Balenie obsahuje ochranné okuliare GO-1C. Ergonomicky tvarované sklo zaistí široké zorné sklo. Pre dokonalú ochranu vašich očí má perfektne riešené bočnice. Okuliare vyhovujú všetkým štandardom a majú 100% ochranu proti UV žiareniu.

Ďalej v balení nájdete štuple do uší EP PLC27 s povrázkom pre opakované použitie v prostredí so strednou hlučnosťou. Hladký povrch špuntov odpudzuje nečistoty a uľahčuje čistenie. Neoddeliteľnou súčasťou je tiež malá skladacia maska MA F2 z mäkkého filtračného materiálu. Komfortné a pohodlné nosenie zaistia mäkké okraje a nastaviteľný klip na nos. K dispozícii je prídavná tesniaca manžeta v oblasti nosa a ventil s otváraním v rozsahu 360 stupňov pre ľahké dýchanie. Vaše ruky perfektne ochránia pracovné rukavice GL Ergo 9.
Balenie obsahuje:

  • Okuliare s bočnicami GO 1C
  • Štuple do uší na opakované použitie EP PLC27
  • Ochranná maska proti jemnému prachu MA F2
  • Rukavice pre presné práce GL Ergo 9
Kód:  BOC710
Produktové číslo:  2.607.017.183
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09