Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOSCH PXY875DE3E Séria 8

Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
1 139 €

BOSCH PXY875DE3E Séria 8

Uľahčite a spríjemnite si prípravu vašich chutných pokrmov s touto indukčnou varnou doskou od popredného výrobcu Bosch. Na vašej kuchynskej linke sa bude vynímať svojím jednoduchým čiernym vzhľadom a komfortným profilom. Varná doska Bosch PXY875DE3E využíva indukčné technológie a dosiahnete s ňou vždy dokonalé výsledky. Jej ovládanie vám uľahčí DirectSelect Premium s dĺžkou ovládania 30 cm. Displej navyše zobrazuje pri varení iba tie informácie, ktoré aktuálne používate. Táto profesionálna varná doska so šírkou 80 cm je skvelou voľbou pre tých, ktorí vyžadujú kvalitu, spoľahlivosť a komfort pri varení.

Kľúčové vlastnosti indukčnej varnej dosky BOSCH PXY875DE3E

  • Indukčná varná doska so šírkou 80 cm
  • Komfortné senzorové ovládanie DirectSelect Premium
  • PerfectFry senzor na vyprážanie
  • PerfectCook na presnú reguláciu teploty
  • Rozšírená indukčná flexizóna pre väčšiu voľnosť pri varení
  • PowerBoost – zvýšenie výkonu varných zón
  • 17 stupňov výkonu indukčnej varnej dosky
  • Automatické rozpoznanie hrncov
  • Funkcia MoveMode – rozdelenie flexizóny na tri časti rôznych výkonov
  • PanBoost – okamžité rozohriatie panvice

Komfort pri varení s doskou BOSCH PXY875DE3E

Na doske BOSCH PXY875DE3E nájdete 4 varné zóny, ktoré dokážu rozpoznať veľkosť riadu. Rozšírená flexindukčná zóna vám potom ponúka možnosť spojenia varných zón pre väčšie pohodlie, možno na ňu položiť veľké hrnce alebo pekáče. MoveMode dokáže túto flexindukčnú zónu rozdeliť do troch prednastavených zón podľa výkonu, ktorý môžete meniť jednoduchým presunutím vašich hrncov po doske. S funkciou QuickStart všetko začne rýchlejšie a automaticky sa vám zvolí zóna pre prvý hrniec, ReStart vám potom pomôže, ak nechtiac spotrebič vypnete, po zapnutí vám totiž nastaví všetko späť, ako bolo predtým.
Samozrejmosťou je potom prítomnosť zvýšenia výkonu varných zón PowerBoost či PanBoost, ktorá spĺňa obdobnú funkciu, ale vzťahuje sa na panvice. V rámci vášho bezpečia na doske nájdete hlavný vypínač, ukazovateľ spotreby energie a dvojstupňové ukazovatele zvyškového tepla. Ďalej tiež bezpečnostné vypínanie, detskú poistku, nastavenie maximálneho príkonu a možnosť blokácie ovládacieho panelu na 20 sekúnd na čistenie počas varenia.


Parametre a špecifikácia

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Indukčná

Dizajn

Dizajn Klasický

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 4

Rozmery varnej dosky

Šírka 81,6 cm
Hĺbka 52,7 cm

Farba

Farba Čierna

Vyhotovenie varnej dosky

Rámik S rámikom
Vzhľad Čierne sklo
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Sklo

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 230 V, 400 V

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár
Kód:  BOVD51
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PXY875DE3E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09