Obnoviť stránku

BOSCH PXV875DC1E Séria 8

5 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
731,90 €

BOSCH PXV875DC1E Séria 8

Indukčná varná doska od popredného výrobcu domácich spotrebičov Bosch vám ponúkne dostatok priestoru na prípravu tých najlepších pokrmov. Disponuje dômyselným rozvrhnutím varných zón, elegantným dizajnom i radom inovatívnych technológií. Vďaka indukčnej technológii doska takmer okamžite rozohreje zvolenú nádobu do vami požadovanej teploty, preto je varenie veľmi rýchle a komfortné. Samozrejmosťou je dvojstupňový ukazovateľ zvyškového tepla, ktorý vás ochráni pred prípadným popálením.

Kľúčové vlastnosti

  • Komfortné indukčné technológie
  • Okamžité rozohriatie
  • Rýchle senzorové ovládanie DirectSelect Premium
  • 5 indukčných varných zón s rozpoznaním veľkosti hrnca
  • Možnosť prepojenia varných zón
  • Časovač, dvojstupňový ukazovateľ zvyškového tepla

Skvelé funkcie na komfortné varenie

Varná doska je vybavená 5 indukčnými varnými zónami s inteligentnou funkciou rozpoznania veľkosti hrnca. Vďaka flexindukčnej zóne môžete podľa potreby prepojiť hneď niekoľko varných zón a pripravovať pokrmy aj vo väčších pekáčoch a panviciach. Využiť možno až 17 stupňov výkonu. Vďaka praktickej funkcii PowerBoost dochádza k okamžitému rozohriatiu hrnca či panvice. Prednosťou je tiež funkcia PowerMove, ktorá dokáže automaticky nastaviť úroveň výkonu v závislosti na umiestnení hrnca na varnej doske. Poteší vás jednoduché senzorové ovládanie Direct Select Premium, ktoré umožňuje priamy výber varnej zóny a jej nastavenie.

Bezpečnosť, kvalita, prvotriedny dizajn

Spotrebič je ďalej vybavený senzorom na vyprážanie PerfectFry s automatickou kontrolou teploty. Samozrejmosťou je funkcia Timer, vďaka ktorej dosiahnete vždy najlepšie výsledky. Dobu ohrevu možno dopredu nastaviť pre každú varnú zónu zvlášť. Doska disponuje ochrannou detskou poistkou, bezpečnostným zámkom na 20 sekúnd na komfortné čistenie ovládacieho panelu a funkciou automatického vypnutia pri dlhšej nečinnosti. Príjemným bonusom je moderný sklokeramický povrch na ľahkú údržbu a čistenie aj unikátny dizajn so skosenými hranami a ozdobnými fazetami v prednej a zadnej časti.

 

Parametre a špecifikácia

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Indukčná

Dizajn

Dizajn Klasický

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 5
Funkcie a vlastnosti Booster, Časovač, Detská poistka, Flexi zóna, Ukazovateľ zvyškového tepla

Rozmery varnej dosky

Výška 5,1 cm
Šírka 81,6 cm
Hĺbka 52,7 cm

Farba

Farba Čierna

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany Skosené hrany
Rámik S rámikom
Vzhľad Čierne sklo
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Sklo

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 230 V, 400 V

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár
Kód:  BOVD38
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PXV875DC1E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09