Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOSCH PPQ7A6B20 Séria 6

5 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
416,90 €

BOSCH PPQ7A6B20 Séria 6

Moderná plynová varná doska od popredného výrobcu Bosch vám ponúkne dostatok priestoru pre prípravu niekoľkých chodov a príloh naraz. Na prvý pohľad zaujme sofistikovaným dizajnom v čiernej farbe, výkonnými horákmi, jednoduchým ovládaním a skvelými funkciami. Vstavanú varnú dosku ocenia aj väčšie domácnosti. Jednou z predností je dômyselné prevedenie plošného zapustenia. Vybrať si môžete medzi plošným zabudovaním alebo klasickým vstavaním do pracovnej dosky. Povrch dosky je vyvedený z tvrdeného skla, ktoré nielen skvele vyzerá, ale tiež sa veľmi ľahko udržuje v perfektnom stave.

Kľúčové vlastnosti

  • Technológia FlameSelect pre presné regulovanie výkonu horáka
  • Deväť stupňov výkonu
  • Päť plynových horákov
  • Wok horák pre veľmi výkonné varenie
  • Elegantné prevedenie z tvrdeného skla
  • Elektrické zapaľovanie v gombíku

Až päť výkonných horákov

Vstavaný spotrebič ponúka päť rôzne veľkých plynových horákov o odlišných výkonoch, preto môžete bez obmedzenia využívať rôzne veľké nádoby pre ohrev. Samozrejmosťou je aj špeciálny Wok horák pre extra výkonné varenie. Varná doska disponuje mechanickým ovládaním s využitím mečovitých gombíkov. Ovládací panel je umiestnený na prednej strane pre lepší prístup. Prednosťou je tiež komfortné zapaľovanie plynu umiestnené priamo v gombíku.

Inovatívne technológie a skvelé funkcie pre komfortné a bezpečné varenie

Unikátna varná doska disponuje inovatívnou patentovanou technológiou FlameSelect, s pomocou ktorej môžete pohodlne regulovať výkon horáka v rozpätí od 1 až do 9 stupňov. Bezpečnostnú funkciu plní integrovaná poistka zhasnutia plameňa, ktorá v prípade náhleho sfúknutia plameňa (napríklad pri prievane) celú dosku deaktivuje. Samozrejmosťou sú kvalitné liatinové rošty, ktoré vám pri ohreve pokrmov dodajú potrebnú stabilitu.

Doplňujúce vlastnosti:
Horáky:vzadu vľavo: normálny horák 1,75 kWvzadu vpravo: silný horák 3 kWstred: horák WOK 4 kWvpredu vľavo: úsporný horák 1 kWvpredu vpravo: normálny horák 1,75 kW

 

Parametre a špecifikácia

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Plynová

Dizajn

Dizajn Klasický

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 5
Funkcie a vlastnosti Elektrické zapaľovanie, Horák wok, Liatinové mriežky, Poistka horáka

Rozmery varnej dosky

Výška 4,5 cm
Šírka 75,2 cm
Hĺbka 52 cm

Farba

Farba Čierna

Vyhotovenie varnej dosky

Rámik Bez rámika
Vzhľad Čierne sklo
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Sklo

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 230 V, Zemný plyn

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár, Plynár
Kód:  BOVD32
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PPQ7A6B20
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16