Obnoviť stránku

Bosch PLR 15 box

4,8 96 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Bosch PLR 15 box

Laserový diaľkomer Bosch je malý kompaktný pomocník, ktorý uľahčí prácu každému z vás. Jednolúčový merač je určený hlavne do interiérov a vďaka veľmi presnej laserovej technológii meria do vzdialenosti až 15 m. Hodnoty sú zobrazované na skvele čitateľnom podsvietenom displeji. Ovládanie je veľmi jednoduché pomocou jedného tlačidla a zvládne ho naozaj každý. Prístroj stačí namieriť na daný predmet, stlačiť tlačidlo a za okamih poznáte dĺžku.

Univerzálny a kompaktný

Jeho kompaktné prevedenie nezaberie žiadne miesto, zmestí sa do každého vrecka, a tak môže byť stále s vami pripravený na presné meranie. Telo má mäkkú gumovú vložku pre pohodlnú manipuláciu. Poslednú nameranú hodnotu možno uložiť do pamäte funkciou hold. Ak s prístrojom nerobíte dlhšie ako 5 minút, skrátka sa vypne a šetrí tak batérie.

Parametre a špecifikácie:
Laserová dióda:
635 nm
Merací rozsah:
0,15 - 15 m
Presnosť:
+/- 3 mm
Napájanie:
2 x 1,5 V AAA
Automatické vypnutie:
5 minút
Hmotnosť:
0,08 kg
Balené v plechovej škatuľke.

Kód:  BOC119d5
Produktové číslo:  0.603.672.021
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07