Obnoviť stránku

BOSCH PKS 66 A

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH PKS 66 A

Ručná okružná píla BOSCH PKS 66 A ponúkne dokonalú kontrolovateľnosť pre maximálnu presnosť pri priamych rezoch. Jej súčasťou je pokročilý systém CutControl pre ručne vedené rezy a systém CleanBox pre maximálne čistú prácu. Perfektné vedenie píly umožňuje nízka hmotnosť a ergonomický dizajn s pohodlnou rukoväťou Softgrip. Pritom máte k dispozícii výkonný 1 600-wattový motor, ktorý umožňuje až 66 milimetrovú hĺbku rezu do dreva.
Samozrejmosťou je presné nastavenie hĺbky rezu a presné nastavovanie šikmých rezov pomocou rýchloupínacej páčky. Bezproblémovú prácu napomáha bezpečnostný spínač s aretáciou proti zapnutiu, ktorú možno manipulovať z oboch strán, a tak efektívne zabrániť neúmyselnému zapnutiu náradia. Píla sa dodáva s vysokokvalitným pílovým kotúčom Speedline Wood, ktorý patrí medzi najrýchlejšie kotúče na trhu. Jeho prípadnú výmenu vám uľahčí integrovaná aretácia vretena.
Parametre a špecifikácie:
Funkcie:Aretácia vretenaPílový kotúč SpeedlineKrabica mikrofiltraBosch CutControlRukoväť s mäkkou tlmiacou vložkouDrážka v základnej doske pre systém vodiacej lišty
Technické údaje:
Menovitý príkon: 1 600 W
Menovitý priemer pílového kotúča: 190 mm
Priemer upínacieho otvoru pílového kotúča: 30 mm
Voľnobežné otáčky: 5 000 ot./min
Hmotnosť: 5,4 kg
Hĺbka rezu:
Rozsah hĺbky rezu pri 90°: 0 –66 mm
Rozsah hĺbky rezu pri 45°: 0 –48 mm
Dodávané príslušenstvo:
Box CleanSystem
Pílový kotúč z tvrdokovu Speedline Wood
Bočný doraz

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Pohon Elektrický
Výkon 1 600 W
Počet otáčok 5 200 ot./min
Hĺbka rezu 66 mm
Priemer kotúča 190 mm
Obsah balenia Pílový kotúč
Špeciálne vlastnosti ergonomická rukoväť
Kód:  BOC075d1
Produktové číslo:  0.603.502.022
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19