Obnoviť stránku

Bosch PKF645D17A

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch PKF645D17A

Táto vstavaná sklokeramická varná doska sa stane od prvého okamihu v kuchyni vaším najlepším pomocníkom a varenie sa stane radosťou. Ponúka 4 priestranné varné zóny s priemerom až 21 cm a 17 stupňov výkonu. Všetky varné zóny sú vybavené funkciou HightSpeed a sú tak prakticky okamžite pripravené na maximálny ohrev. Nielen, že tento vylepšený povrch privedie váš pokrm do varu až o 20 % rýchlejšie, ale tiež uľahčuje opekanie surovín na panvici. Doska pri každej z varných zón zobrazuje zvyškové teplo pomocou dvojstupňového ukazovateľa, vďaka čomu pri jeho využívaní šetríte za energiu.

Kľúčové vlastnosti

  • 4 varné zóny HightSpeed, 1 zóna dvojokruhová
  • Senzorové ovládanie TouchSelect
  • Ukazovateľ zvyškového tepla a spotreby energie
  • Detská poistka, bezpečnostné vypínanie
  • Elegantný antikorový rám

Bezpečnosť predovšetkým

Vďaka intuitívnemu ovládaciemu systému TouchSelect budete mať o varení neustále prehľad. Dotykom zvolíte príslušnú zónu a veľmi jednoducho k nej nastavíte požadovaný varný stupeň. Stáva sa vám občas po odchode z domova, že si nie ste istí, či ste spotrebič naozaj vypli? Táto doska je vybavená funkciou automatického bezpečnostného vypínania, s ktorou už môžete byť pokojní. Pokiaľ počas určitej doby nedôjde k prerušeniu prevádzky, spotrebič sa automaticky vypne. Pridajte k tomu detskú poistku či funkciu ReStart a máte dokonalého spoločníka na varenie aj do domácnosti všeobecne.

Doplňujúce informácie:

Rozmery dosky:
48 × 583 × 513 mm

Rozmery niky:
48 × 560 - 560 × 490 - 500 mm

Minimálna hrúbka pracovnej dosky:
20 mm

Hmotnosť:
7 kg

Varné zóny:

  • 1. varná zóna: rozmer 145 mm, výkon 1,2 kW
  • 2. varná zóna: rozmer 180 mm, výkon 2kW
  • 3. varná zóna: rozmer 145 mm, výkon 1,2 kW
  • 4. varná zóna: rozmer 120; 210 mm, výkon 0,75; 2,2 kW
Kód:  BOVD10
Produktové číslo:  PKF645D17A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13