Obnoviť stránku

BOSCH PIF672FB1E

4,4 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH PIF672FB1E

Inovatívna indukčná varná doska Bosch PIF672FB1E je výkonný model s praktickými funkciami a atraktívnym dizajnom v bielej farbe. Umožní rýchle a bezpečné varenie s jednoduchou údržbou a nízkou spotrebou energie. Zamilujete si jej dotykové ovládanie a radosť vám budú robiť štyri výkonné varné zóny s funkciou PowerBoost a mnoho ďalších praktických vylepšení.

Kľúčové vlastnosti

  • Efektívna a úsporná indukčná technológia
  • Funkcia PowerBoost na všetkých štyroch varných zónach
  • Dotykové ovládanie DirectSelect
  • Funkcia ReStart a QuickStart
  • 2-stupňový ukazovateľ zostatkového tepla pre každú varnú zónu
  • Rozpoznanie veľkosti hrnca

Efektívne a úsporné varenie

Indukčná technológia prináša niekoľko výhod. Varné dosky generujú teplo iba tam, kde je to potrebné, teda na dne hrnca. To znamená väčšiu bezpečnosť a pohodlie, pretože si nespálite ruky vy, ani vaše deti. Navyše indukčná varná doska privedie dva litre vody do varu dvakrát rýchlejšie ako keramická varná doska, takže ušetríte tiež veľké množstvo energie. Výhodou je tiež to, že varné dosky nedosahujú vysoké teploty, preto sa rozliate jedlá nepripália a povrch je možné vyčistiť krátkym zotretím.

PowerBoost - plný výkon bez čakania

S touto varnou doskou budete mať k dispozícii 17 úrovní výkonu, pričom všetky štyri varné zóny sú vybavené funkciou PowerBoost. To znamená veľmi rýchly nábeh ohrevu na maximálnu teplotu a menej čakania pre vás. Táto funkcia sa hodí napríklad pri prudkom opekaní. Ovládanie je riešené intuitívnym senzorovým systémom DirectSelect s priamym výberom varnej zóny a stupňa výkonu, ktorý potrebujete. Na displeji je možné navyše odčítať aktuálnu spotrebu energie. Špecialitou je funkcia ReStart, ktorá sa hodí napríklad vtedy, keď vám niečo vykypí. Po nechcenom vypnutí varnej dosky pri rozliatí tekutín všetky nastavenia jednoducho obnovíte stlačením jediného tlačidla. Veľmi jednoduché, žiadne zdržiavanie sa počas varenia.

Z varenia sa stane radosť

Každodenné použitie vám spríjemní množstvo praktických funkcií, napríklad možnosť zablokovania ovládacieho panela na 20 sekúnd, keď potrebujete varnú dosku počas varenia očistiť. Samozrejmosťou je časovač, ktorý možno zapnúť aj počas varenia alebo napríklad 2-stupňový ukazovateľ zostatkového tepla, vďaka ktorému vždy spoznáte, či je panel ešte horúci. Túto funkciu je možné využiť napríklad na ohrievanie už uvareného jedla. Detská poistka, čiže elektronické blokovanie tlačidiel, je bezpečnostná ochrana pre vašich malých zvedavcov aj praktická funkcia pre vás. Po jej aktivácii sa zablokuje možnosť ovládania dosky, takže nemôže dôjsť k nechcenému spusteniu varných zón deťmi, ani k preprogramovaniu vami zvoleného programu.

Varné zóny
1× 180 mm, 1,8 kW (max. výkon 3,1 kW), indukčná varná zóna
1× 180 mm, 2 kW (max. výkon 3,7 kW), indukčná varná zóna
1× 145 mm, 1,4 kW (max. výkon 2,1 kW), indukčná varná zóna
1× 210 mm, 2,2 kW (max. výkon 3,7 kW), indukčná varná zóna

 

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Dizajn

Dizajn Klasický

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Indukčná

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 4
Funkcie a vlastnosti Booster, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ukazovateľ zvyškového tepla

Rozmery varnej dosky

Výška 5,1 cm
Šírka 60,6 cm
Hĺbka 52,7 cm

Farba

Farba Biela

Vyhotovenie varnej dosky

Rámik S rámikom
Vzhľad Biele sklo
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Sklo

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 230 V, 400 V
Kód:  BOVD4
Produktové číslo:  PIF672FB1E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13