Obnoviť stránku

Bosch MUM58C10

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch MUM58C10

Vydarený kuchynský robot Bosch MUM58C10 je vybavený širokým spektrom funkcionalít, takže sa stane nenahraditeľným pomocníkom v každej kuchyni. Silný príkon motora 1000 W je predurčený k častému pečeniu. Sila motora sa dá krásne navoliť podľa potreby v rozpätí 7 rychlostných fáz. Praktická misa z antikora s dostatočnou veľkosťou 3,9 l v zohranej spolupráci s tzv. planetárnym miešaním umožní dokonalé premiešanie všetkých druhov ciest. Veľkým plusom je aj bohaté príslušenstvo, ktorým výrobca tohto robota vybavil: miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy a balónová metla.

Kuchynský robot a jeho podstatné parametre Bosch MUM58C10

  • Hlavným materiálom plášťa je plast
  • Planetárne miešanie zaistí perfektné spracovanie
  • Misa z praktického antikora s objemom 3,9 l
  • Príkon je 1000 W
  • Hmotnosť: 6,27 kg
  • Rozmery: v. 271 mm × š. 282 mm × h. 280 mm
  • V príslušenstve nebude chýbať miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy a balónová metla

Kuchynský robot Bosch MUM58C10 – príslušenstvo

Kuchynský robot Bosch MUM58C10 spolu s jeho vybavením sľubuje zjednodušenie prípravy celého radu jedál. Na miešanie cesta je tu hnetací hák prípadne miešacia metla. K výbave patrí aj balónová metla, ktorá vyšľahá jemnú šľahačku aj sneh z bielkov. V neposlednom rade uvítate, že v krabici s balením nájdete tiež nadstavec na strúhanie na krájanie aj strúhanie zeleniny alebo ovocia. S takto obsiahlym príslušenstvom kuchynský robot Bosch zastúpi prácu za niekoľko iných prístrojov, a tak vám šetrí financie aj priestor v kuchyni.

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, balónová metla
Objem misy 3,9 l

Vlastnosti

Príkon 1 000 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 7

Materiál

Materiál plášťa Plast

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 28 cm
Šírka 28,2 cm
Výška 27,1 cm
Hmotnosť 6,27 kg

Farba

Farba Champagne
Kód:  BOSKR502
Produktové číslo:  MUM58C10
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01