Obnoviť stránku

Bosch MUM5824C

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch MUM5824C

Prestaňte sa báť náročných receptov a experimentujte s novým kuchynským robotom Bosch MUM5824C. Má motor s príkonom 1000 W, ktorý je schopný zaistiť spoľahlivý výkon aj pre náročné spracovanie surovín. Výkon motora sa dá inteligentne regulovať podľa potreby v rozpätí 7 rýchlostných úrovní, a tak vám umožní prispôsobiť rýchlosť prípravy podľa ingrediencií. Vďaka planetárnemu pohybu, kedy na vytvorenie jednoliateho cesta sa hlava robota a miešací nadstavec pohybujú v opačných smeroch, vám využitie robota zaručuje dokonalé výsledky. Pre pohodlné spracovanie cesta je kuchynský robot vybavený misou s objemom 3,9 l., ktorá je ideálna aj pre viacčlennú domácnosť. Medzi jeho kľúčové prednosti patria tlačidlo PULSE (Turbo). Vzhľad kuchynského robota Bosch dopĺňa biela farba.

Kuchynský robot Bosch MUM5824C ...
Kuchynský robot Bosch MUM5824C ...

Kľúčové prednosti kuchynského robota Bosch MUM5824C

  • Kuchynský robot Bosch vám pomôže v kuchyni robiť viac vecí naraz
  • Má motor s príkonom 1000 W
  • Voliť môžete zo 7 rýchlostí
  • Nadstavce sa v mise pohybujú planetárnym pohybom
  • Objem misy je 3,9 l
  • Výrobkový rad: Bosch MUM5
  • Funkcie zahŕňajú šľahanie, miesenie a miesenie
  • Prítomnosť pulznej funkcie zaistí rýchlejšie a dôkladnejšie spracovanie prísad
  • Dizajnové stvárnenie podčiarkuje biela farba

Vychytávky kuchynského robota Bosch MUM5824C

S kuchynským robotom Bosch sa stanete majstrom v pečení rôznych druhov sladkých i slaných pokrmov. Bez námahy s ním vyšľaháte vajcia, bielky, šľahačku alebo penu. Zvládne šľahanie poliev, krémov a náplní. Zhotoví všetky ľahké cestá a ako pri ručnom miešaní v nich zanechá dostatok vzduchu, aby sa podarili tie najlepšie koláče. Hnetacia funkcia zjednodušuje prípravu ťažkých ciest. Pripraví cesto na chlieb, cestoviny, pizzu, buchty, pečivo a ďalšie výrobky. S mlynčekom môžete mlieť mäso podľa svojich predstáv - jemne alebo hrubo. Doma si môžete urobiť mleté mäso podľa svojich predstáv a vytvoriť tak dokonalé burgre či sekanú.

Kuchynský robot Bosch MUM5824C ...
Kuchynský robot Bosch MUM5824C ...

Vyskúšajte nadštandardné funkcie kuchynského robota Bosch

Kuchynský robot Bosch MUM5824C je nevyhnutný pomocník, ak chcete pripraviť jedlo v teplej aj studenej kuchyni. S pulznou funkciou je spracovanie prísad jednoduchšie a rýchlejšie. Kuchynský robot Bosch sľubuje zjednodušenie prípravy celého radu jedál.

Kuchynský robot Bosch MUM5824C ...

Príslušenstvo kuchynského robota Bosch

K príslušenstvu robota patrí miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, mlynček na mäso, nadstavec na mixovanie, obojstranný disk, nádoba a šľahacia metla a 3 krúžkové disky. S touto veľkorysou výbavou kuchynský robot Bosch MUM5824C úplne nahradí niekoľko samostatných spotrebičov a vy ušetríte nielen drahocenný čas, ale aj financie a priestor v kuchynskej linke.

Materiál plášťa:

nerez a plast

Rozmery:

27,1 × 28,2 × 28 cm (vך×h)

Hmotnosť:

8,313 kg

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, mlynček na mäso, Nadstavec na mixovanie, Obojstranný disk, Nádoba, Šľahacia metla
Objem misy 3,9 l

Vlastnosti

Príkon 1 000 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 7
Funkcie Šľahanie, Miesenie, Miesenie
Vlastnosti Tlačidlo PULSE (Turbo)

Materiál

Materiál plášťa Nerez, Plast

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 28 cm
Šírka 28,2 cm
Výška 27,1 cm
Hmotnosť 8,31 kg

Farba

Farba Biela
Kód:  BOSKR411
Produktové číslo:  MUM5824C
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12