Obnoviť stránku

BOSCH MUM58243

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH MUM58243

Kuchynský robot BOSCH MUM58243 Lifestyle

Univerzálny kuchynský robot BOSCH MUM58243 dokáže zastať veľa úkonov, a preto bude neoceniteľným parťákom v každej kuchyni. Neúnavný motor s príkonom 1000 W si poradí s rôznymi typmi surovín a môžete s ním piecť každý deň. Silu motora môžete pekne regulovať v rozpätí 7 rýchlostí. Praktická misa z antikora so slušnou veľkosťou 3,9 l dohromady s tzv. planetárnym miešaním vám dokonale premieša cesto na tortu aj chleba. Nesporným plusom je aj obsiahle príslušenstvo, ktoré obsahuje: miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, balónová metla, mixér, lis na citrusy/odšťavovač, Nádoba, Šľahacia metla a Nalievací štít.

Kuchynský robot a jeho podstatné funkcie BOSCH MUM58243

  • Hlavným materiálom je plast
  • Perfektné spracovanie cesta pomocou planetárneho miešania
  • Misa z praktického antikora s veľkosťou 3,9 l
  • Kuchynský robot má tiež: tlačidlo pulse (turbo), plynulá regulácia otáčok, šľahanie, miesenie a hnetenie
  • Príkon je 1000 W
  • Hmotnosť: 7,059 kg
  • Rozmery: v. 282 mm × š. 282 mm × h. 271 mm
  • Príslušenstvo dopĺňa: miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, balónová metla, mixér, lis na citrusy/odšťavovač, Nádoba, Šľahacia metla a Nalievací štít
Kuchynský robot BOSCH MUM58243 Vlastnosti/technológia
Kuchynský robot BOSCH MUM58243 Príslušenstvo

Kuchynský robot BOSCH MUM58243 – príslušenstvo

Kuchynský robot BOSCH MUM58243 spolu s jeho príslušenstvom je vďaka svojej variabilite ideálne na prípravu rozličných pochutín. Ušetríte si natiahnuté svaly rúk, pretože na miešanie cesta je tu hnetací hák alebo miešacia metla. V príslušenstve nesmie chýbať balónová metla, ktorá je veľmi nápomocná pri šľahaní šľahačky aj snehu z bielkov. Kuchynský robot s mixérom je vítaným pomocníkom, ak si radi pripravujete smoothie alebo kokteily. V krabici nájdete aj príslušenstvo na výrobu ovocnej šťavy, takže budete môcť mať pri každých raňajkách čerstvý domáci džús. V neposlednom rade sa vám zapáči, že balenie obsahuje strúhací nadstavec, s ktorým budete mať nakrájanú zeleninu na polievku skôr, než vám začne vrieť voda. Vzhľadom k tejto veľkorysej výbave miesič cesta Bosch s bravúrou zastane prácu za viac iných spotrebičov, tým pádom vám zostane nielen viac miesta v kuchyni, ale aj času a financií.

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, balónová metla, mixér, lis na citrusy/odšťavovač, Nádoba, Šľahacia metla, Nalievací štít
Objem misy 3,9 l

Vlastnosti

Príkon 1 000 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 7
Funkcie Šľahanie, Miesenie, Miesenie
Vlastnosti Tlačidlo PULSE (Turbo), Plynulá regulácia otáčok

Materiál

Materiál plášťa Plast
Materiál vnútorných prevodov Plast

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 27,1 cm
Šírka 28,2 cm
Výška 28,2 cm
Hmotnosť 7,06 kg

Farba

Farba Biela
Kód:  BOSKR965
Produktové číslo:  MUM58243
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04