Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Bosch MUM4856

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch MUM4856

Kuchynský robot BOSCH MUM4856 v bielej farbe s kombináciou nehrdzavejúcej ocele je ideálny pomocník do každej domácnosti. Výkonný motor robota vám poskytne úplný komfort pri používaní. Dokonca zvládne spracovať aj ťažké kysnuté cestá či veľké množstvo surovín. 4 rýchlostné stupne sa postarajú o perfektné výsledky vo vašej kuchyni. Súčasťou robota BOSCH je bohaté príslušenstvo a objemná 3,9-litrová misa. Robot sa pýši 3D planetárnym miešaním pre perfektné premiešanie surovín. Nechýba tiež špeciálna priehradka na kábel a možnosť umývania príslušenstva v umývačke riadu.


Kľúčové vlastnosti kuchynského robota BOSCH MUM4856

  • Robot sa pýši 3D planetárnym miešaním
  • Výkonný motor vám poskytne úplný komfort pri používaní
  • 4 rýchlostné stupne sa postarajú o perfektné výsledky
  • Nechýba tiež špeciálna priehradka na kábel
  • Príslušenstvo je možné umývať v umývačke riadu
  • Dokonca zvládne aj ťažké kysnuté cestá či veľké množstvo surovín
  • Kuchynský robot BOSCH MUM4856 je vybavený veľkou nerezovou misou s objemom 3,9 litra
  • Vybavený gumovými nožičkami
  • Jednoduché naplnenie misy
  • Cukrárenské príslušenstvo pre dokonalé dezerty

Kuchynský robot BOSCH MUM4856 ponúka vysoký výkon

Kvalitná nerezová misa

Kuchynský robot BOSCH MUM4856 je vybavený veľkou nerezovou misou s objemom 3,9 litra. Vnútorný tvar misy je prispôsobený tak, aby všetky nadstavce krásne opisovali jej tvar. Vďaka tomu budete mať vždy perfektne spracované cesto. Misa je samozrejme vhodná pre väčšie, ale aj menšie množstvo surovín. Pohodlne spracujete 2,7 kg piškótového cestaa lebo 1,9 kg kysnutého cesta.

4 rôzne rýchlostné stupne pre dokonalé výsledky

Príslušenstvo kuchynského robota BOSCH MUM4856 vyžaduje iné nastavenie rýchlosti. Vybrať si môžete hneď zo 4 rôznych rýchlostných stupňov, ktoré sa postarajú o dokonalé spracovanie surovín. V prípade, že potrebujete vyššiu rýchlosť, nastavte si pulznú funkciu, vďaka ktorej bude surovina rýchlejšie spracovaná.

Kuchynský robot BOSCH MUM4856 je vybavený výkonným motorom

Milujete pečenie a varenie? Potom je pre vás kuchynský robot BOSCH MUM4856 ako stvorený. Výkonný motor vám pomôže s každým receptom, ktorý sa chystáte upiecť či uvariť. Robot dokonca zvládne aj ťažké kysnuté cestá či veľké množstvo surovín.

3D planetárne miešanie pre perfektne premiešané suroviny

Aby ste mali vaše pokrmy vždy skvele pripravené, je potrebné, aby všetky suroviny boli rovnomerne rozmiešané. S tým vám pomôže inovatívne 3D planetárne miešanie, ktoré zaistí pohyb nástrojov do troch smerov, zatiaľ čo pohon sa otáča naopak. Vďaka tomu budete mať perfektne premiešanú zmes, dokonca aj na bokoch, z dna či stredu misy. Cesto je tak krásne nadýchané a výsledok stojí naozaj za to!

Použitie kuchynského robota BOSCH MUM4856 je úplne bezpečné

Bezpečnosť na prvom mieste

Pre vaše bezpečie a pohodlné používanie je kuchynský robot BOSCH MUM4856 vybavený gumovými nožičkami, ktoré zaistia plnú stabilitu prístroja počas používania. Krytky prevodov zaručujú vysoký bezpečnostný štandard. Elektronická poistka zasa bráni opätovnému zapnutiu a neočakávanému spusteniu motora.

Kuchynský robot BOSCH MUM4856 vám zaistí úplný komfort

Špeciálna priehradka na kábel

Kuchynský robot BOSCH MUM4856 je vybavený špeciálnou priehradkou, do ktorej pohodlne a rýchlo vložíte kábel. Odteraz vám nebude nikde prekážať.

Jednoduché naplnenie misy

Ak potrebujete vložiť ďalšie prísady do misy, využite automatickú parkovaciu pozíciu, ktorá vytvorí miesto tam, kde potrebujete. Ľahko tak môžete priliať mlieko, či pridať ostatné suroviny do mixéra BOSCH MUM4856. Nadstavce na cesto sa samy zastavia pri zadnej stene misy a umožnia tak jednoduché plnenie spredu.

Cukrárenské príslušenstvo pre dokonalé dezerty

Pripravte dokonale vláčne a chutné dezerty pomocou špeciálneho cukrárenského príslušenstva. Kuchynský robot BOSCH MUM4856 vám ponúkne miešač, metlu na šľahanie a hák na miesenieOdteraz bude príprava cesta úplná hračka. Všetko príslušenstvo je možné umývať v umývačke riadu.

MultiMotion Drive

Dynamická planétová prevodovka zabezpečuje správnu rotáciu miešacích nástrojov až k okrajom misy elipsovitými pohybmi. Celý obsah v robote BOSCH MUM4856 je dôkladne premiešanýZároveň však nezanecháva žiadne zvyšky cesta na okrajoch misy.

Jednoduchá údržba kuchynského robota BOSCH MUM4856

Jednoduché čistenie príslušenstva robota BOSCH

Každý to poznáme, koľko práce zaberie upratať celú kuchyňu, keď pečieme či varíme. Kuchynský robot BOSCH MUM4856 je vybavený príslušenstvom, ktoré možno ľahko vložiť do umývačky riaduVďaka tomu získate hŕbu času na ďalšie vaše aktivity či nasledujúcu prípravu pokrmov.


Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, mlynček na mäso, lis na citrusy/odšťavovač
Objem misy 3,9 l

Vlastnosti

Príkon 600 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 4

Materiál

Materiál plášťa Plast

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 26,5 cm
Šírka 26,5 cm
Výška 30,5 cm
Hmotnosť 7,2 kg

Farba

Farba Biela
Kód:  BOSKR304
Produktové číslo:  MUM4856
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02