Obnoviť stránku

Bosch MUM4835

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch MUM4835

Dokonalé spracovanie prísad

Multifunkčný kuchynský robot BOSCH MUM4835 ponúka širokú škálu funkcií a príslušenstva, vďaka čomu sa stane vašou pravou rukou v kuchyni. Robot je vybavený špičkovým motorom Multi-motion-Drive s dynamickou planetovou prevodovkou, ktorá zabezpečuje správne otáčanie miešacích nástrojov až k okrajom misky eliptickými pohybmi tak, aby sa celý obsah extrémne dôkladne premiešal a nezanecháva žiadne zvyšky na okrajoch misky.


BOSCH MUM4835 na pohodlné a všestranné použitie

K dispozícii sú štyri pracovné rýchlosti a parkovacia pozícia. Multifunkčné rameno môže byť nastavené do troch stupňov pohonu v rôznych polohách. K dispozícii je tiež 3,9-litrová antikorová nádoba, v ktorej je možné spracovať až 2,7 kg cesta. Nádoba je doplnená priehľadným vekom s plniacim otvorom.


Široká škála príslušenstva

V bohatom príslušenstve kuchynského robota Bosch nájdete hnetací hák, šľahacie a miešacie metly a priebehový strúhač, ktorý môže byť osadený tromi kotúčmi na rôzne výsledky. Patrí medzi ne strúhací kotúč, jemné strúhadlo a krájací kotúč. Okrem toho nájdete v balení aj interaktívne DVD s receptmi.


Veľká miešacia misa
 

Veľká miešacia misa

Robot do kuchyne s kapacitou 3,9 l a maximálnym množstvom na miesenie cesta až do 2,7 kg. Táto miešacia misa ponúka dostatok priestoru pre vaše kreatívne nápady. Až sedem úrovní spracovania a výkonná impulzná funkcia.

Bezpečné použitie
 

Bezpečné používanie robota

Maximálna bezpečnosť v každej situácii a vo všetkých oblastiach. Kryty pre nepoužívané pohony, bezpečnostný mechanizmus pre miešaciu misku, bezpečnostná západka na viečku príslušenstva a mnoho ďalších funkcií na zaistenie aktívnej bezpečnosti pri práci s multifunkčným robotom Bosch MUM4835.

Bosch MUM4835

Nevyplnené Alternatívny text k fotografii!

 

Voliteľné príslušenstvo

Možnosť rozšíriť príslušenstvo, ktoré vyhovuje vašim potrebám. Napríklad zmrzlinovač, univerzálny mixér, mlynček na mäso, nadstavec na pasírovanie, nadstavec na výrobu pečiva, mlynček na mak a ďalšie.

 

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, flexi metla
Objem misy 3,9 l

Vlastnosti

Príkon 600 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 4

Materiál

Materiál plášťa Plast
Materiál vnútorných prevodov Plast

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 26,5 cm
Šírka 26,5 cm
Výška 30,5 cm
Hmotnosť 5,3 kg

Farba

Farba Biela
Kód:  BOSMU483
Produktové číslo:  MUM4835
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13