Obnoviť stránku

Bosch MUM XL40G

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch MUM XL40G

Desaťročia skúseností

Týmto výrobkom firma Bosch zúročuje svoje 60-ročné skúsenosti vo výrobe kuchynských robotov a oceňuje vaše kulinárske nasadenie. Dlhá životnosť, rýchle a dokonalé výsledky vďaka výkonnému 1 600 W motoru a elegantné celokovové telo – to je Bosch MUM XL40G, ktorý zvláda až 120 možných funkcií.


3D planetární míchání

3D miešanie

3D planetárne miešanie

Rýchle a dôkladné miešanie s jedinečným pohybom v troch smeroch zároveň. Vďaka tomu získate dôkladnejšie premiešanie počas podstatne kratšej doby.


Objem je dôležitý

Iste oceníte veľkú nádobu s objemom 5,4 litra s dvoma praktickými úchytmi z brúsenej antikorovej ocele a veľký plniaci otvor. Stroj je vybavený inteligentnými senzormi na cesto, kde konštantná mixovacia rýchlosť zabezpečí vždy perfektné a rýchle výsledky.


Veľké množstvo príslušenstva

Hnetacou metlou, ktorá dokonale kopíruje tvar misy podobne ako malá stierka, dokonale premiešate všetky ingrediencie. Špeciálny miesiaci hák umožňuje rez cestom a jeho zmiešanie dohromady. Celokovová šľahacia metla s 10 drôtikmi je výškovo nastaviteľná pre väčšie či menšie množstvo šľahačky alebo snehu.

Tento model je navyše vybavený 4 kotúčmi na krájanie, jemné, stredné a hrubé strúhanie, sekanie a dokonale spracuje aj zeleninu na ázijské jedlá.

Příslušenství

Príslušenstvo


Bezpečnosť predovšetkým

Ani pri malej nepozornosti sa nemusíte báť úrazu, bezpečnosť je zaistená zakrytím všetkých pohonov, blokáciou veka a poistkou opätovného zapnutia. Stabilitu prístroja zabezpečujú štyri gumové prísavné nožičky. Príjemný je aj pozvoľný nábeh motora, na ktorého ovládanie je pripravené 7 nastaviteľných a jeden momentový stupeň.


Výklopné rameno

Výklopné rameno

Trojpolohové rameno

Easy Arm Lift technológia zabezpečuje jednoduchú manipuláciu s trojzónovým multifunkčným ramenom obyčajným stlačením tlačidla, čím je zaistená ľahká výmena príslušenstva.


Ekonomické myslenie

Vďaka technológii 3D miešania dosiahnete prvotriednej kvality cesta o podstatne kratšiu dobu, než u klasických šľahačov a mixérov. Tým tiež získate podstatne menšiu spotrebu elektrickej energie. Navyše technológia Eco Friendly zaručuje nulovú spotrebu elektrickej energie v režime „stand-by".


Perfektný mixér

ThermoSafe mixér umožní bezpečné mixovanie až 1,75 l horúcich aj studených tekutín – polievok, nápojov, mrazeného ovocia a kokteilov.

Efektivní mixér

Efektívny mixér

 

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, hnetací hák, flexi metla, mixér
Objem misy 5,4 l

Vlastnosti

Príkon 1 600 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 7

Materiál

Materiál plášťa Nerez, Plast
Materiál vnútorných prevodov Plast

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 36,9 cm
Šírka 33,8 cm
Výška 30,8 cm
Hmotnosť 12,7 kg

Farba

Farba Sivá
Kód:  EAV3144j
Produktové číslo:  MUMXL40G
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11