Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

BOSCH MUM58720 CreationLine

4,4 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
262,90 €

BOSCH MUM58720 CreationLine

Kuchynský robot BOSCH MUM58720 – všestranný pomocník pri varení a pečení

Príprava pokrmov aj dezertov môže byť občas náročná. Nekazte si radosť a kúpte si cenného a všestranného pomocníka do vašej domácnosti. Kuchynský robot BOSCH MUM58720 z radu MUM5 si poradí nielen s ťažkými cestami, ale bez problému pripraví nadýchaný sneh z bielkov či lahodné smoothie. Naraz spracuje až 2,7 kg piškótového alebo 1,9 kg kysnutého cesta. 3D planetárne miešanie zaisťuje rovnomerné miešanie všetkých prísad a perfektné výsledky. Automatická parkovacia pozícia zaparkuje nadstavec pri zadnej strane misy a umožňuje ľahké pridávanie priamo do nehrdzavejúcej misy.

Kľúčové vlastnosti kuchynského robota BOSCH MUM58720, červený/strieborný

  • Výkonný motor BOSCH s príkonom 1 000 W
  • Spracuje naraz až 1 kg múky + prísady
  • 3D planetárne miešanie
  • Veľká antikorová misa s objemom 3,9 litra
  • Automatická parkovacia pozícia na jednoduché plnenie misy
  • Cukrárska sada – miešacia metla, šľahacia metla, hnetací hák

Miesič cesta BOSCH MUM58720 pripraví cesto aj smoothie

Miesič cesta BOSCH MUM58720 je všestranným pomocníkom. Silný motor s príkonom 1 000 W si poradí ako s ťažkými cestami, tak aj s prípravou smoothie. K dispozícii je sedem rýchlostných stupňov a momentový stupeň.

 

Veľká antikorová misa s objemom 3,9 l

Kvalitná  misa z nehrdzavejúcej ocele ponúka objem 3,9 litra. Možno v nej spracovať až 2,7 kg piškótového alebo 1,9 kg kysnutého cesta. Vnútorný tvar misy bol špeciálne navrhnutý tak, aby použité nadstavce misu dokonale opisovali.

Perfektne spracované cesto

3D planetárne miešanie sa postará o rovnomerné miešanie prísad. Metla sa pohybuje do troch smerov, zatiaľ čo pohon sa otáča opačne. Vďaka tomuto riešeniu sa účinne odmiešava cesto z bokov, z dna aj zo stredu misy. Cesto je tak pekne nadýchané a konzistentne premiešané.

Jednoduchá výmena nadstavcov

Multifunkčné rameno EasyArm Lift poskytuje jednoduchú výmenu nadstavcov bez akejkoľvek námahy. Stačí stlačiť tlačidlo. Rameno je navrhnuté pre maximálny komfort, šetrí čas a energiu.

Kuchynský robot BOSCH MUM58720

Jednoduché čistenie robota na miesenie cesta BOSCH MUM58720

Nestrácajte čas ručným umývaním. Väčšinu príslušenstva robota na miesenie cesta BOSCH MUM58720 je možné umývať v umývačke. Samotné telo prístroja veľmi ľahko utriete.

Kuchynský robot BOSCH MUM58720

Gumové nožičky

Pre maximálnu bezpečnosť je domáci robot BOSCH MUM58720 vybavený gumovými nožičkami, ktoré zaistia jeho dokonalú stabilitu a zabránia jeho pohybu. Elektronická poistka zabraňuje nečakanému opätovnému spusteniu motora.

Kuchynský robot BOSCH MUM58720

Jednoduché uloženie kábla

Kábel vám nebude prekážať. Robot kuchynský BOSCH MUM58720 umožňuje pohodlné uloženie kábla do špeciálnej priehradky.

Automatická parkovacia pozícia

S robotom na miesenie cesta BOSCH MUM58720 sa nemusíte báť prácneho pridávania ingrediencií. Automatická parkovacia pozícia vytvorí miesto presne tam, kde je to potrebné. Zaparkuje nadstavec pri zadnej strane misy a umožní jednoduché plnenie z prednej strany prístroja.

Dezerty ako z cukrárne

Súčasťou príslušenstva je cukrárska sada zaručujúca perfektné výsledky a jednoduchú manipuláciu. Sada obsahuje miešaciu metlu, šľahaciu metlu a hnetací hák. Všetko možno umývať v umývačke riadu. Na uskladnenie slúži taštička, ktorú môžete uložiť do antikorovej misy.

Široká škála príslušenstva k robotu do kuchyne BOSCH MUM58720

Okrem cukrárskej sady nájdete v balení mixér s objemom 1,25 l, priebehový krájač s 3 kotúčmi (obojstranný plátkovací, obojstranný krájací a strúhací kotúč na jemné až stredne hrubé strúhanie) a transparentné veko s plniacim otvorom. K robotu do kuchyne BOSCH MUM58720 si môžete dokúpiť celý rad dodatočného príslušenstva, ako je napríklad mlynček na zrnká, zmrzlinovač, mlynček na mäso, nadstavec na pečivo a ďalšie.

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, balónová metla, mixér
Objem misy 3,9 l

Vlastnosti

Príkon 1 000 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 7
Vlastnosti Tlačidlo PULSE (Turbo)

Materiál

Materiál plášťa Nerez, Plast
Materiál vnútorných prevodov Plast

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 28 cm
Šírka 28,2 cm
Výška 27,1 cm
Hmotnosť 6,4 kg

Farba

Farba Červená
Kód:  EAN3145e
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MUM58720
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01