Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Bosch MUM 58420

205,96 €

Bosch MUM 58420


Neobyčajne výkonný, neobyčajne účinný

Kuchynský robot Bosch MUM 58420 sa vďaka výkonnému 1000 W motoru a všestrannému príslušenstvu stane nenahraditeľným pomocníkom vo vašej kuchyni. Dynamický planétový prevod umožňuje miešať suroviny v troch smeroch zároveň a elektronické riadenie počtu otáčok umožňuje nastaviť až 7 stupňov výkonu. Trojzónové multifunkčné rameno a bohaté príslušenstvo robia z tohto prístroja skutočne všestranného pomocníka.


Pohodlné a všestranné použitie

Objemná antikorová misa s maximálnou kapacitou cesta 2 kg, 7 možností nastavenia rýchlosti a silný momentový stupeň vám poskytnú nekonečnú radosť z pečenia. Stlačením jedného tlačidla ovládate pohyb multifunkčného ramena pre čo najjednoduchšiu výmenu miešacích nástrojov. Na zaistenie komfortnej obsluhy je k dispozícii parkovacia poloha a pozvoľný nábeh motora.


Štýlový dizajn

Forma aj funkcie kuchynského robota Bosch sú v dokonalej harmónii. Ocenený dizajn je doslova potešením pre oči. Prístroj je dostupný v celom rade výnimočných elegantných farieb, ktoré budú vyhovovať vášmu osobitému vkusu a ktoré určite oživia vašu modernú domácnosť.


Široká škála príslušenstva

  • Hák na miesenie
  • Metly na šľahanie a miešanie
  • Priebehový krájač s kotúčom na krájanie a strúhanie
  • Mixér z umelej hmoty s objemom 1,25 l
  • Tmavo-sivá taštička na príslušenstvo
  • Transparentné veko s plniacim otvorom
  • Interaktívne DVD s receptami


Výkonný motor

Výkonný motor

Pri rýchlom a pohodlnom spracovaní veľkého množstva cesta alebo tuhého cesta si 1000 W motor príde na svoje. Ponúka maximálnu výkonnosť a zaisťuje optimálne výsledky.


EasyArm Lift

EasyArm Lift

Systém EasyArm Lift sa jednoducho ovláda stlačením tlačidla a pomáha pri zdvíhaní multifunkčného ramena, takže môžete naozaj ľahko vymieňať nástroje na spracovanie cesta.


Bezpečné používanie

Bezpečné používanie

Na maximálne bezpečné používanie je prístroj vybavený prísavnými gumovými nožičkami, ochranou pred preťažením či poistkou proti opätovnému zapnutiu.


Veľká miešacia misa

Veľká miešacia misa

Miešacia misa s objemom 3,9 l, určená pre maximálne množstvo až 2 kg cesta, ponúka dostatočný priestor na realizovanie vašich kreatívnych nápadov. Až sedem úrovní spracovania a výkonná pulzná funkcia.


Taška na príslušenstvo

Taška na príslušenstvo

Praktická taška poskytuje bezpečné a kompaktné uloženie malých častí príslušenstva.Taška a jej obsah sa ľahko zmestia do miešacej misy a je vždy poruke.


Plasty bez BPA

Plasty bez BPA


Všetky plasty, ktoré sa dostanú do kontaktu s jedlom, sú netoxického pôvodu a bez obsahu BPA.


Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, hnetací hák, balónová metla, mixér
Objem misy 3,9 l

Vlastnosti

Príkon 1 000 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 7
Vlastnosti Tlačidlo PULSE (Turbo)

Materiál

Materiál plášťa Nerez, Plast
Materiál vnútorných prevodov Plast

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 28 cm
Šírka 28,2 cm
Výška 27,1 cm
Hmotnosť 6,4 kg

Farba

Farba Ružová
Kód:  EAV3145d
Záruka: 12 mesiacov
Produktové číslo:  MUM58420
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01