Obnoviť stránku

Bosch MUM 54420

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch MUM 54420

Ak ste sa rozhodli zaobstarať si kuchynský robot, ale zatiaľ neviete, ktorý z praktických pomocníkov to bude, skúste MUM 54420, ktorý je planetárny a s výkonom 900 W. Tento nositeľ loga Bosch star, ktorými firma pravidelne označuje víťaza nezávislých testov, by vás mohol zaujať tým, že je menšou verziou profi výrobkov značky Bosch.

Predovšetkým oceníte tzv. 3D planetárne miešanie - rýchle a veľmi dôkladné miešanie všetkých prísad jedinečným pohybom v troch smeroch zároveň. Ďalej má multifunkčné rameno s 3 stupňami pohonu v rôznych polohách. Jednoducho v ňom vymeníte šľahacie a hnetacie metly a hnetací hák. Inokedy zase môžete použiť priebehový krájač s krájacím, strúhacím kotúčom. Veko s plniacim otvorom je transparentné, takže môžete spracovávané ingrediencie ľahko kontrolovať. Antikorová miešacia misa má objem 3,9 l. Na koktaily a polievky by sa mohol hodiť plastový mixér s obsahom 1,25 l.

Ak vás varenie bude baviť tak, že základné vybavenie nebude stačiť, je možné dokúpiť napríklad nadstavec na pasírovanie ovocia, strúhadlo na zemiakové placky, špeciálny kotúč na spracovanie ázijskej zeleniny alebo mäsomlynček. Ostatne pre inšpiráciu je pre vás pripravené interaktívne DVD s receptami.

Ani pri malej nepozornosti sa nemusíte báť úrazu, bezpečnosť je zaistená zakrytím všetkých pohonov, ochranou proti preťaženiu a poistkou opätovného zapnutia. Príjemný je aj pozvoľný nábeh motora a elektronické riadenie počtu otáčok, na ktorého ovládanie je pripravených 7 nastaviteľných stupňov a jeden momentový stupeň. Stabilitu prístroja zabezpečujú štyri gumové prísavné nožičky. Ergonomické riešenie, priehradku na kábel a taštičku na príslušenstvo môžete len oceniť.

Ak sa vám do kuchyne hodí aj príjemná červeno-strieborná farba, nie je nutné s kúpou dlho otáľať.

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, hnetací hák, balónová metla, mixér
Objem misy 3,9 l

Vlastnosti

Príkon 900 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 7

Materiál

Materiál plášťa Nerez, Plast
Materiál vnútorných prevodov Plast

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 2,71 cm
Šírka 28 cm
Výška 28,2 cm
Hmotnosť 7,15 kg

Farba

Farba Červená, Strieborná
Kód:  EAV3144h
Produktové číslo:  MUM54420
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16