Obnoviť stránku

BOSCH MUM48R1

4,8 38 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH MUM48R1

Prvotriedna kvalita a osvedčená klasika. To sú kuchynské roboty BOSCH série MUM4. Kuchynský robot BOSCH MUM48R1 nie je výnimkou. Špeciálne tvarovaná misa, výkonný motor, 3D planetárne miešanie a cukrárska súprava nadstavcov urobia z vášho pečenia koncert. Uľahčite si prácu a využite ušetrený čas pre seba! Rovnako ako pečenie je jednoduché aj následné čistenie. Väčšinu príslušenstva je možné umývať v umývačke riadu. Navyše, kuchynský robot BOSCH MUM48R1 má hladké povrchy, ktoré ľahko udržíte čisté.


Kľúčové vlastnosti kuchynského robota BOSCH MUM48R1, červená/strieborná

  • BOSCH robot je všestranný pomocník pri varení a pečení
  • Výkonný 600 W motor BOSCH
  • Objemná 3,9 l misa z nehrdzavejúcej ocele, vhodná na všetky typy cesta
  • 3D planetárne miešanie
  • Súprava na miesenie a miešanie
  • Ľahké čistenie (časť príslušenstva je možné umývať v umývačke riadu)
  • Príslušenstvo: kovový miesiaci hák, miešacie a šľahacie metly, priebehový kotúč, strúhací kotúč, kotúč na jemné strúhanie, kotúč na krájanie, veko

Kuchynský robot BOSCH MUM48R1 má výkonný motor

Vychutnajte si pečenie a varenie na maximum! Kuchynský robot BOSCH MUM48R1 s motorom s príkonom 600 W si ľahko poradí aj s ťažšími kysnutými cestami. Zvoľte si jednu zo štyroch rýchlostí a nechajte robota spracovať cesto do požadovanej konzistencie.

Tvarovaná misa z nehrdzavejúcej ocele pre ešte lepšie výsledky

Antikorová misa kuchynského robota BOSCH MUM48R1 sa chváli objemom 3,9 litra. Je špeciálne tvarovaná tak, aby použité nadstavce perfektne opisovali jej tvar. Miesič cesta v mise spracuje malé aj veľké množstvo surovín. Bez problémov si poradí s 2 kg piškótového, alebo 1,5 kg kysnutého cesta.

3D planetárne miešanie pre perfektné výsledky

3D planetárne miešanie sa postará o rovnomerné miešanie prísad. Metla sa pohybuje do troch smerov, zatiaľ čo pohon sa otáča opačne. Vďaka tomuto riešeniu sa účinne primiešava cesto z bokov, z dna aj zo stredu misy. Cesto je tak pekne nadýchané a konzistentne premiešané.

S kuchynským robotom BOSCH MUM48R1 pripravíte dezerty ako z cukrárne

Chceli by ste pripravovať tie najlepšie dezerty ako z vašej obľúbenej cukrárne? Okrem kreatívnych nápadov zapojte aj špeciálnu cukrársku súpravu, ktorá vám pomôže dosiahnuť perfektné výsledky. Súprava obsahuje flexibilnú miešaciu metlu, šľahaciu metlu a miesiaci hák. Všetko príslušenstvo je možné umývať v umývačke riadu.

Bezpečnosť na prvom mieste

Pre vaše bezpečie a pohodlné používanie je domáci robot BOSCH MUM48R1 vybavený gumovými nožičkami, ktoré sa postarajú o maximálnu stabilitu prístroja počas používania. Kryty prevodov zaručujú vysoký bezpečnostný štandard. Elektronická poistka zase bráni opätovnému zapnutiu a neočakávanému spusteniu motora.

Špeciálna priehradka na kábel

Robot do kuchyne BOSCH MUM48R1 je vybavený špeciálnou priehradkou na kábel. Ten vďaka tomu nebude pri skladovaní nijako prekážať. 

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, balónová metla
Objem misy 3,9 l

Vlastnosti

Príkon 600 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 4

Materiál

Materiál plášťa Nerez, Plast
Materiál vnútorných prevodov Plast

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 26,5 cm
Šírka 26,5 cm
Výška 30,5 cm
Hmotnosť 4,7 kg

Farba

Farba Červená
Kód:  EAV3141d
Produktové číslo:  MUM48R1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19